![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Овде можете затражити туториали за Пхотосхоп сам тренутно ради на једном нација за изглађивање коже / узимајући ослободити од блемисхес и остало тако ... упит!
| |||
| |||
| Хтео бих погледати пих на лица манипулације, на пример, што нос мањи очи веће итд |
|
| |||
| |||
| Не би било лоше да се види један на како за премештање нешто, и замените га са нешто друго. Рецимо имао сам слику моје рачунар на мом столу, осим ако не желим да се мој рачунар на столу, желим да ми се на њему сједи. Нешто попут тога.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| Како о неки једноставан оне за почетак са, направите пих на избегавања зуби. |
|
| |||
| |||
| ок илл направити зуби унутар једне болесне покушајте о мијењање величине и ствари и болесна и пробати нешто замијенити с нечим другим или у / е |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| К, да би се велики
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеш ли поново уплоадати слику? То се 'чинити се за посао.
| |||
| |||
| Које слике и бту тхингы сам само сажетак ремемеберед за ствари које никад не оно што ми је рекао да оне закосити или клесати или шта год |
|
| |||
| |||
| Па сам се говори о слици каноакавирус ставити горе, а ја ћу сада имати формат да видите шта мислим да би било најбоље. Колико ћу изабрати? |