![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тут Ви можете запитати підручники з Photoshop Зараз я працюю на одній для розгладження шкіри народів / позбутися від плям та інше так ... прохання!!
| |||
| |||
| Я хотів би бачити тут на обличчі маніпуляцій, наприклад, роблячи носом менших очима великі т.д. |
|
| |||
| |||
| Це було б непогано, щоб побачити одну про те, як видалити що-небудь, і замінити його чимось іншим. Скажімо у мене була картина "Мій комп'ютер" на моєму столі, але тільки я не хочу, щоб мій комп'ютер на столі, я хочу, щоб я сидів на ній. Щось на зразок цього.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Як щодо легких способів почати з, робити тут на відбілювання зубів. |
|
| |||
| |||
| OK жорстокого зробити зуби протягом одного жорстокого спробувати про зміну розміру і матеріалу і жорстоке також намагаються замінити щось з чимось ще або W / E |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| К, який буде більше
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете повторно завантажити картинку? вона не працює.
| |||
| |||
| що зображення і BTW Thingy Я просто rememebered для абстрактних речей, які ви ніколи не говорив мені, що в них конічна або вибивати чи будь-якої |
|
| |||
| |||
| Ну, я кажу про картину kanoakavirus поклав, і я подивлюся, щоб побачити картину, яку я думаю, було б краще. Скільки мені вибрати? |