![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| колкото искаш
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли да опитате да се правиш, че следва?:
| |||
| |||
| тук те са Направих 2 различни размери ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Можете ли да промените резолюцията на третата една до 1280x1024 за мен? |
|
| |||
| |||
| направени друга промяна лицето функция форма / размер ми кажете какво мислите и thingie не наистина изглежда доста объркано |
|
| |||
| |||
| oww Може би просто стик с една имам в момента, след това, тъй като тя изглежда още по-странно би като черен барове в страната |
|
| |||
| |||
| те LOL |
|
| |||
| |||
| Хей, можеш ли да направите ръководство за това как да сенки? Например, имам полюс от друга снимка, и аз искам тя да бъде реалистично така че искам там да бъде сянка в съответното направление. Това ли е твърде трудно или невъзможно? Аз съм започнал да мисля, всичко е възможно в Photoshop LOL.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Изберете и копие на изображението, което искате да добавите сянка до промяна на цвета на coppied изображение към черно, задаване на непрозрачността на около 20-40% в зависимост от това на заден план, а след това се сменят, мащаба и да се премести, че там, където си мислите, че сянката трябва да бъде. |
|
| |||
| |||
| теб възможно ли искаш да бъдеш като изображение в снимката или където да поставите нещо по снимка и добавете сянка? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някой знае ли хубави GIMP уроци | stealthking | Мултимедия & Codecs | 0 | 12 Юни 2009 03:12 |
| Cool Свободно PhotoShop уроци | KanoakaVirus | Мултимедия & Codecs | 4 | 3 Март 2009 03:38 |
| Компютърна помогне запитване | xerxesjc28 | Общи Хардуер Чат | 28 | 5-и парламентарен Jan 2008 15:28 |
| Microsoft Office уроци | Wolfeymole | Офис Suites & Приложения | 0 | 7 май 2007 г. 05:36 |
| PHP уроци | Компютърна Spec | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 1-во Окт 2006 11:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |