![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tolik, kolik chcete
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohl byste zkusit dělat, aby se po nich?:
| |||
| |||
| Zde jsou i se 2 různých velikostech ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Mohl byste změnit usnesení o třetí až 1280x1024 pro mě? |
|
| |||
| |||
| provedeny další změny tváří funkce tvaru / velikosti řekni mi, co si myslíte a thingie není opravdu vypadá trochu neuspořádaný |
|
| |||
| |||
| oww Já bych jenom klacek s jedním jsem se na chvíli poté, jak to vypadá ještě asi s podivné černé na straně |
|
| |||
| |||
| ya lol |
|
| |||
| |||
| Ahoj, můžete vytvořit návod, jak dát stíny? Např. mám tyč z jiného snímku, a chci, aby byly realistické tak chci, aby byl stín v příslušném směru. Je to moc těžké nebo nemožné? Jsem začínající myslet cokoliv, je možné ve Photoshopu lol.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Zvolte a kopii obrazu, který chcete přidat stín, změnit barvu z coppied obrázek do černého, nastavte opacity na cca 20-40% v závislosti na pozadí, pak rotace, měřítko a přesunout ji na místo, kde si myslíte, že stín by měla být. |
|
| |||
| |||
| ya její možné chcete být jako obraz na fotografii, nebo kde si dát něco na pic a přidat stín? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nikomu vědět nějaké dobré GIMP tutorials | stealthking | Multimedia & Kodeky | 0 | 12 června 2009 03:12 |
| Cool Volný PhotoShop Tutoriály | KanoakaVirus | Multimedia & Kodeky | 4 | 3. března 2009 03:38 |
| Počítačové pomohou žádost | xerxesjc28 | Obecné Hardware Chat | 28 | 5. ledna 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutoriály | Wolfeymole | Office & Aplikace | 0 | 7. května 2007 05:36 |
| PHP Tutoriály | Počítačové Spec | Web Design, hosting & SEO | 1 | 1. říjen 2006 11:43 |
| Thread Nástroje | |
| |