![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όσο θέλετε
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσατε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το εξής;:
| |||
| |||
| εδώ είναι που έκανα 2 διαφορετικά μεγέθη ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσατε να αλλάξετε το ψήφισμα της η τρίτη στις 1280x1024 για μένα; |
|
| |||
| |||
| έκανα και ένα άλλο σχετικά με την αλλαγή αντιμετωπίζουν χαρακτηριστικό σχήμα / μέγεθος μου πεις τι γνώμη και δεν thingie πραγματικά φαίνεται κάπως θάλασσα |
|
| |||
| |||
| oww Θα ήθελα να κολλήσει ακριβώς με αυτό που έχω αυτή τη στιγμή στη συνέχεια, όπως φαίνεται ακόμα πιο περίεργο ίσως μαύρο μπαρ έχοντας στο πλευρό |
|
| |||
| |||
| ya lol |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μπορεί να σας κάνει έναν οδηγό για το πώς να θέσει σκιές; Π.χ., έχω μια άλλη εικόνα από το καλάμι, και θέλω να είναι ρεαλιστικό, έτσι θέλω να γίνει μια σκιά στην κατάλληλη κατεύθυνση. Είναι πολύ δύσκολο ή αδύνατο; Είμαι αρχίζουν να πιστεύουν όλα είναι δυνατά στο Photoshop lol.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Επιλέξτε και αντίγραφο της εικόνας που θέλετε να προσθέσετε μια σκιά για να αλλάξετε το χρώμα της εικόνας coppied σε μαύρο, που η αδιαφάνεια σε περίπου 20-40%, ανάλογα με το υπόβαθρο, τότε περιστρέψτε, την κλίμακα και την μετακίνησή της σε περίπτωση που νομίζετε ότι η σκιά θα πρέπει να είναι. |
|
| |||
| |||
| ήδη τις πιθανές θέλετε αυτό είναι σαν μια εικόνα στην φωτογραφία ή όταν βάλετε κάτι σε ένα pic και προσθέτουν μια σκιά; |