![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| onoliko koliko želite
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li pokušati da rade na sljedeće one?
| |||
| |||
| ovdje su sam 2 različita veličina ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Možete li promijeniti razlučivost treći na 1280x1024 za mene? |
|
| |||
| |||
| je napravio još jedan o promjeni oblika lica značajke / size recite mi što mislite i thingie ne stvarno izgleda kinda messed up |
|
| |||
| |||
| oww Možda ću staviti samo s jednom sam trenutno tada, kao što to izgleda još više čudno vjerojatno imati crnu barova na strani |
|
| |||
| |||
| ya lol |
|
| |||
| |||
| Hej, mogu li izraditi vodič o tome kako staviti sjene? Npr, imam kolac iz druge slike, a ja želim da bude realan pa hoću da se sjena u odgovarajućem smjeru. Je li to previše teško ili nemoguće? Im 'početak to misliti što je moguće u Photoshop lol.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Odaberite i kopirajte sliku koju želite dodati sjenu na, promijenite boju coppied na sliku da je crna, postavljanje neprozirnosti na oko 20-40%, ovisno o podlozi, zatim rotirati, razmjera i premjestiti Internet to gdje ti misliš da se sjena bi trebalo biti. |
|
| |||
| |||
| ya eventualno želite da se poput slika u sliku ili gdje ste stavili nešto u PIC i dodavanje sjena? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Bilo tko znati bilo koji dobar širit tutoriali | stealthking | Multimedija i kodeci | 0 | 12. lipnja 2009 03:12 |
| Cool Free PhotoShop Tutorials | KanoakaVirus | Multimedija i kodeci | 4 | 3. ožujak 2009 03:38 |
| Računalna pomoć zahtjev | xerxesjc28 | General Hardware Chat | 28 | 5. siječanj 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutoriali | Wolfeymole | Office & Applications | 0 | 7. svibanj 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | Computer Izvanred | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 1. listopad 2006 11:43 |
| Thread Tools | |
| |