![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| több mint akarsz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy ezt megpróbálja, a következő is?:
| |||
| |||
| itt vannak én 2 különböző méretekben ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Meg tudná változtatni az állásfoglalást a harmadik egy 1280x1024 nekem? |
|
| |||
| |||
| tett másik változás arc formája funkció / size mondd meg, mit gondol és a dolog nem igazán úgy néz ki, kicsit hírnök megjelöl |
|
| |||
| |||
| Auu Talán csak egy marad a már abban a pillanatban, akkor, mint ahogy kinéz még furcsa talán miután fekete oszlopok az oldalon |
|
| |||
| |||
| ya lol |
|
| |||
| |||
| Hé, tud egy útmutatót, hogy miként árnyék? Pl., van egy rúd másik képet, és azt szeretném, hogy nem reális így akarom, hogy egy árnyék a megfelelő irányba. Az, hogy túl nehéz vagy lehetetlen? Én hiszem, hogy bármit kezdete lehet Photoshop lol.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Válassza ki és másolja a képet akarunk hozzáadni egy árnyék, hogy módosítsa a színt az coppied kép fekete, meg a átlátszatlanságának mintegy 20-40% attól függően, a háttér, akkor forgassuk, skála, és rakd be, ha azt gondolja, hogy az árnyék kell lennie. |
|
| |||
| |||
| ya a lehető akarjuk, hogy ez a kép, mint a képen, vagy ha be valamit a kép, és adjunk hozzá egy árnyék? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Akárki tud valami jó GIMP tutorials | stealthking | Multimédia és kodekek | 0 | 12. június 2009 03:12 |
| Cool Ingyenes PhotoShop Tutorials | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 4 | 3. március 2009 03:38 |
| Számítógépes segítséget kérelem | xerxesjc28 | Általános fémáru Chat | 28 | 5. január 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutorials | Wolfeymole | Office & Applications | 0 | 7. május 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | Számítógép-Spec | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 1. október 2006 11:43 |
| Téma eszközök | |
| |