![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה שרק תרצה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול לנסות לעשות את זה להודעה הבאה אלו?:
| |||
| |||
| הנה הם עשיתי 2 גדלים שונים ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לשנות את הרזולוציה של 1280x1024 השלישי אחד בשבילי? |
|
| |||
| |||
| עשה עוד תכונה הפנים בנושא שינוי צורה / גודל תגיד לי מה אתה חושב ואת thingie לא באמת נראה קצת messed למעלה |
|
| |||
| |||
| oww אולי אני פשוט מקל עם אחת יש לי ברגע זה אז, כפי שזה נראה אפילו יותר מוזר, כנראה שיש שחור בארים בצד |
|
| |||
| |||
| לך LOL |
|
| |||
| |||
| היי, אתה יכול לעשות מדריך על איך להכניס את הצללים? לדוגמה, יש לי מוט אחר תמונה, ואני רוצה שזה יהיה מציאותי לכן אני רוצה להיות שם בצל את הכיוון המתאים. האם זה יותר מדי קשה או בלתי אפשרי? אני מתחיל לחשוב על כל דבר אפשרי Photoshop LOL.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| לבחור ולהעתיק את התמונה שברצונך להוסיף בצל כדי, לשנות את הצבע של התמונה כדי coppied שחור, כדי לקבוע את אטימות סביב 20-40% תלוי ברקע, ולאחר מכן לסובב, להזיז אותו ואת הסולם למקום שבו אתה חושב בצל צריך להיות. |
|
| |||
| |||
| לך על זה אפשרי אתה רוצה להיות כמו תמונה בתוך תמונה או משהו איפה אתה שם בתוך pic ולהוסיף המטילה צל? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל אחד יודע טוב GIMP Tutorials | stealthking | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 12th יוני 2009 03:12 |
| מגניב Free Photoshop Tutorials | KanoakaVirus | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 3rd מרץ 2009 03:38 |
| מחשב בקשת עזרה | xerxesjc28 | כללי חומרה צ 'אט | 28 | ה -5 בחודש ינואר 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutorials | Wolfeymole | חבילות Office & Applications | 0 | 7 מאי 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | מחשב Spec | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | ב -1 אוקטובר 2006 11:43 |
| שרשרת כלים | |
| |