![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tiek, kiek norite
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galėtumėte bandyti daryti viską, kad į šiuos kokius?:
| |||
| |||
| Čia jie aš 2 skirtingų dydžių ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Ar galite pakeisti trečias iki 1280x1024 rezoliucija mane? |
|
| |||
| |||
| padarė kitą apie pokyčius veido bruožas forma / dydis man pasakyti, ką jūs manote ir thingie nelabai atrodo kinda messed up |
|
| |||
| |||
| oww Galbūt aš tiesiog klijuoti su vienu turiu metu ten, kaip jis atrodo dar labiau keista, tikriausiai, turintys juodos spalvos juostelėmis šone |
|
| |||
| |||
| J. lol |
|
| |||
| |||
| Ei, tu gali padaryti vadovas apie tai, kaip įdėti šešėliai? Pavyzdžiui, aš turiu kitą nuotrauką iš polių, ir aš noriu, kad ji būtų realistiškas, kad aš noriu ten būti atitinkamame kryptimi šešėlio. Ar tai per sunku ar neįmanoma? Aš pradžioje manau viskas įmanoma Photoshop lol.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Pažymėkite ir nukopijuokite vaizdą, kurį norite pridėti šešėlį, keisti coppied vaizdas spalva juoda, nustatytas neskaidrumo maždaug 20-40%, priklausomai nuo fono, tada sukti, apimtį ir perkelti jį į vietą, kurioje Jūs manote šešėlis turėtų būti. |
|
| |||
| |||
| J. galimą norite, kad tai bus kaip ir foto vaizdas ar kur įdėti ką nors pic ir pridėti šešėlį? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas nors žino kokių nors gerų GIMP tutorials | stealthking | Multimedia & Codecs | 0 | Birželis 12, 2009 03:12 |
| Cool Free Photoshop Tutorials | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 4 | 3 kovas 2009 03:38 |
| Kompiuterinis padėti prašymu | xerxesjc28 | General Hardware Chat | 28 | 5 sausis 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutorialai | Wolfeymole | Office Suites & Applications | 0 | 7 gegužė 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | Kompiuterių Spec | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 1 spalis 2006 11:43 |
| Temos įrankiai | |
| |