![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tyle ile chcesz
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy może Pan spróbować zrobić, że do następujących te?:
|
|||
|
|||
|
tutaj są Zrobiłem 2 różnych rozmiarach
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy możesz zmienić rozdzielczość trzeci do 1280x1024 dla mnie?
|
|
|
|||
|
|||
|
w innym obliczu zmian funkcji kształtu / wielkości powiedz mi co sądzisz thingie i naprawdę nie wygląda kinda messed up
|
|
|
|||
|
|||
|
OWW
I może tylko trzymać z jednej mam w tej chwili to, jak wygląda jeszcze bardziej dziwne, prawdopodobnie mając na czarne słupki boczne
|
|
|
|||
|
|||
|
lol ya
|
|
|
|||
|
|||
|
Hej, można się przewodnik, w jaki sposób umieścić cienie? Np. mam słup z innego hotelu, i chcę to jest realne tak chcę tam być cieniem w odpowiednim kierunku. Czy to zbyt trudne lub wręcz niemożliwe? I'm zaczynają myśleć wszystko jest możliwe w programie Photoshop lol.
|
|||
|
|||
|
Zaznacza i kopiuje obraz chcesz dodać do cienia, zmienić kolor na czarny coppied obrazu, ustawienie nieprzezroczystości do około 20-40% w zależności od tła, a następnie obrócić, skali i przenieść go do miejsca, gdzie myślisz cieniu powinno być.
|
|
|
|||
|
|||
|
ya jego ewentualnego chcesz to być obraz jak na zdjęciu lub gdzie umieścić coś w pic i dodać cień?
|