![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| toľko, koľko chcete
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli by ste skúsiť robiť, aby sa po nich?:
| |||
| |||
| Tu sú aj so 2 rôznych veľkostiach ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste zmeniť uznesenie o tretej až 1280x1024 pre mňa? |
|
| |||
| |||
| vykonať ďalšie zmeny tvárou funkcie tvare / veľkosti povedz mi, čo si myslíte a thingie nie je naozaj vyzerá trochu neusporiadaný |
|
| |||
| |||
| oww Já bych jenom klacek s jedným som sa na chvíľu potom, ako to vyzerá ešte asi s podivné čierne na strane |
|
| |||
| |||
| ya lol |
|
| |||
| |||
| Ahoj, môžete vytvoriť návod, ako dať tiene? Napr. Mám tyč z iného obrázka, a chcem, aby boli realistické tak chcem, aby bol tieň v príslušnom smere. Je to moc ťažké alebo nemožné? Som začínajúci myslieť čokoľvek, je možné ve Photoshopu lol.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Vyberte a kópiu obrazu, ktorý chcete pridať tieň, zmeniť farbu z coppied obrázok do čierneho, nastavte opacity na cca 20-40% v závislosti na pozadí, potom rotácie, mierka a presunúť ju na miesto, kde si myslíte, že tieň by mala byť. |
|
| |||
| |||
| ya jej možné chcete byť ako obraz na fotografiu, alebo kde si dať niečo na pic a pridať tieň? |