![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| онолико колико желите
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли покушати да раде на следеће оне?
| |||
| |||
| овде су сам 2 различита величина ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Можете ли променити резолуција трећи на 1280кс1024 за мене? |
|
| |||
| |||
| је направљен још један о промјени облика лица функције / сизе реците ми шта мислите и тхингие не стварно изгледа кинд мессед уп |
|
| |||
| |||
| оуу Можда ћу ставити само са једном сам тренутно тада, као што то изгледа још више чудно вероватно имати црну барова на страни |
|
| |||
| |||
| ыа лол |
|
| |||
| |||
| Хеј, могу ли направити водич о томе како ставити сенке? Нпр, имам колац из друге слике, а ја желим да буде реалан па хоћу да се сена у одговарајућем смеру. Да ли је то превише тешко или немогуће? Им 'старт то мислити што је могуће у Пхотосхоп лол.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| Изаберите и копирајте слику коју желите да додате сјену на, промените боју цоппиед на слику да је црна, постављање непрозирност на око 20-40%, зависно о подлози, затим ротирати, размера и покрет то за где ти мислиш да се сена би требало да буде. |
|
| |||
| |||
| ыа евентуално желите да се попут слика у слику или где сте ставили нешто у ПИЦ и додавање сена? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Било ко да зна било који добар ширити туториали | стеалтхкинг | Мултимедија и кодеци | 0 | 12. јуна 2009 03:12 |
| Цоол Фрее ПхотоСхоп Туториалс | КаноакаВирус | Мултимедија и кодеци | 4 | 3 март 2009 03:38 |
| Компјутерска помоћ захтев | ксерксесјц28 | Генерал Хардуаре Цхат | 28 | 5 јануар 2008 15:28 |
| Мицрософт Оффице Туториали | Уолфеымоле | Оффице & Апплицатионс | 0 | 7 мај 2007 05:36 |
| ПХП Туториалс | Цомпутер Изванред | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 1 | 1 октобар 2006 11:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |