![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| стільки, скільки хочете
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не могли б ви спробувати зробити це на наступній які?:
| |||
| |||
| Ось вони і зробили 2 різних розмірів ![]() ![]() ![]() |
|
| |||
| |||
| Чи могли б ви змінити резолюцію Третього одного до 1280x1024 для мене? |
|
| |||
| |||
| зробив іншу зміна форми функції Face / Розмір скажіть, що ви думаєте, і штука не дуже це виглядає цікавим Messed Up |
|
| |||
| |||
| Oww Я міг би просто палиця з одним я в той момент, то, як він виглядає ще більш дивно, ймовірно, з чорними смугами у бік |
|
| |||
| |||
| Я. LOL |
|
| |||
| |||
| Гей, ви можете зробити керівництво про те, як покласти тіні? Наприклад, у мене є полюс з іншого фотографії, і я хочу, щоб бути реалістичними і я хочу, щоб тінь в потрібному напрямку. Не дуже складно або неможливо? Я починаю думати, все це можливо в LOL Photoshop.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Виділення та копіювання зображення, яке ви хочете додати тінь до зміни кольору coppied зображення на чорний, встановіть непрозорість близько 20-40% залежно від фону, потім поворот, масштабування і перемістити його туди, де ви думаєте, що тінь повинно бути. |
|
| |||
| |||
| Я. свої можливості ви цього хочете бути схожим на зображення на фотографії, або коли ви щось покласти в ПОС і додати тінь? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Будь-яке знаю ні хороших підручників GIMP | stealthking | Мультимедіа & кодеки | 0 | 12 червня 2009 03:12 |
| Cool Free Photoshop Tutorials | KanoakaVirus | Мультимедіа & кодеки | 4 | 3 березня 2009 03:38 |
| Комп'ютерна допомога запиту | xerxesjc28 | Генеральний обладнання чат | 28 | 5 січня 2008 15:28 |
| Microsoft Office Tutorials | Wolfeymole | Office Suites & Застосування | 0 | 7 травня 2007 05:36 |
| PHP Tutorials | Комп'ютерні Spec | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 1 жовтня 2006 11:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |