menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Pomalé spuštění CD / DVD RW

Reply

Thread Nástroje
Old 24.listopadu 2007, 09:42
Nový člen skupiny

Default Pomalé spuštění CD / DVD RW

Moje CD / DVD RW mechanika pracuje perfektně za 14 měsíců. Nyní skladby z audio CD zvuk pomalý a pracoval jako 33rpm vinyl disku kolem 25rpm. Existuje také odprýskávání a praskání na pozadí. PC tvůrce 'Gateway' navrhl odinstalací mechaniky a restartovat můj stroj. To žádný rozdíl. Je to softwarový problém nebo mechanické (motor) problém?
Jakékoliv myšlenky tam?
Old 24.listopadu 2007, 09:53
Administrátor Skupina

Co hraje hudbu z pevného disku?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24.listopadu 2007, 10:17
Nový člen skupiny

Dobrá otázka Dave

Prostě hrál hudbu uloženo v programu Windows Media Player - i zvuky pomalu - i když je to trochu těžší, protože je to říct instrumentální věci - ale zdá pomalejší než druhý den.

Tom
Old 24.listopadu 2007, 10:21
Administrátor Skupina

Pokuste se aktualizovat ovladače zvukové karty, jsem silně pochybovat, že to skutečné mechaniky.
Old 24.listopadu 2007, 10:27
Nový člen skupiny

Se bude snažit, aby později Dave - čas stisknutím teď (off se brzy) - ale určitě zkuste aktualizovat ovladače zvukové karty zítra ráno. Podá zprávu o výsledcích.

Tom
Old 24.listopadu 2007, 10:30
Administrátor Skupina

Také zkuste nainstalovat codec pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old 25.listopadu 2007, 07:02
Nový člen skupiny

Nainstalované nejnovější ovladače aktualizace od Realtek stránky (tvůrci mé zvukové karty). Ne úspěch - problém zůstává. Podíval se na volný-kodeky místě, ale o něco odkládat do špatné recenze posta, zdá se, že mají mnoho chyb! Streamování audia z webových stránek pomocí aplikace Windows Media Player zní dobře.
Old 29.listopadu 2007, 03:29
Nový člen skupiny

Další info re CD / DVD přehrávač problémy. Zvukové stopy dělat přehrávat skladby z ok uložené na pevném disku. Také dokonalou reprodukci z kolejí uloženy na flash kartu. Mám vykořeněni můj starší Freecom externí CD / DVD jednotky, které jsem použil v mém předchozím počítači a připojit přes USB. To také přehrává audio dokonale, což možná naznačuje, že zvuková karta je v pořádku. I stažené nejnovější ovladače pro Realtek mého počítače hráče, ale problém zůstává. Pomalé přehrávání a praskání.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Spuštění počítače Very Slow curlysmith Obecné Hardware Chat 5 12.září 2009 02:48
HELP! My Laptop běžící Pomalé g3rtlush Virus, spyware a bezpečnost 6 4. listopadu 2008 17:19
Internet Spouštení Pomalé madcows7 Virus, spyware a bezpečnost 3 11. října 2008 13:54
Computor běh pomalý lambytd Virus, spyware a bezpečnost 9 5. únor 2008 11:16
Můj nový comp běh pomalý rýč Operační systémy Windows 2 3. února 2008 21:43
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.