![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje CD / DVD RW mechanika pracuje perfektně za 14 měsíců. Nyní skladby z audio CD zvuk pomalý a pracoval jako 33rpm vinyl disku kolem 25rpm. Existuje také odprýskávání a praskání na pozadí. PC tvůrce 'Gateway' navrhl odinstalací mechaniky a restartovat můj stroj. To žádný rozdíl. Je to softwarový problém nebo mechanické (motor) problém? Jakékoliv myšlenky tam? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co hraje hudbu z pevného disku?
| |||
| |||
| Dobrá otázka Dave Prostě hrál hudbu uloženo v programu Windows Media Player - i zvuky pomalu - i když je to trochu těžší, protože je to říct instrumentální věci - ale zdá pomalejší než druhý den. Tom |
|
| |||
| |||
| Pokuste se aktualizovat ovladače zvukové karty, jsem silně pochybovat, že to skutečné mechaniky. |
|
| |||
| |||
| Se bude snažit, aby později Dave - čas stisknutím teď (off se brzy) - ale určitě zkuste aktualizovat ovladače zvukové karty zítra ráno. Podá zprávu o výsledcích. Tom |
|
| |||
| |||
| Také zkuste nainstalovat codec pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm |
|
| |||
| |||
| Nainstalované nejnovější ovladače aktualizace od Realtek stránky (tvůrci mé zvukové karty). Ne úspěch - problém zůstává. Podíval se na volný-kodeky místě, ale o něco odkládat do špatné recenze posta, zdá se, že mají mnoho chyb! Streamování audia z webových stránek pomocí aplikace Windows Media Player zní dobře. |
|
| |||
| |||
| Další info re CD / DVD přehrávač problémy. Zvukové stopy dělat přehrávat skladby z ok uložené na pevném disku. Také dokonalou reprodukci z kolejí uloženy na flash kartu. Mám vykořeněni můj starší Freecom externí CD / DVD jednotky, které jsem použil v mém předchozím počítači a připojit přes USB. To také přehrává audio dokonale, což možná naznačuje, že zvuková karta je v pořádku. I stažené nejnovější ovladače pro Realtek mého počítače hráče, ale problém zůstává. Pomalé přehrávání a praskání. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Spuštění počítače Very Slow | curlysmith | Obecné Hardware Chat | 5 | 12.září 2009 02:48 |
| HELP! My Laptop běžící Pomalé | g3rtlush | Virus, spyware a bezpečnost | 6 | 4. listopadu 2008 17:19 |
| Internet Spouštení Pomalé | madcows7 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 11. října 2008 13:54 |
| Computor běh pomalý | lambytd | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 5. únor 2008 11:16 |
| Můj nový comp běh pomalý | rýč | Operační systémy Windows | 2 | 3. února 2008 21:43 |
| Thread Nástroje | |
| |