![]() |
|
|
|||
|
|||
|
My CD / DVD RW drive λειτούργησε πλήρως για 14 μήνες. Τώρα κομμάτια από CD ήχου του ήχου αργή και κοπιώδης σαν 33rpm δίσκου βινυλίου σε περίπου 25rpm. Υπάρχει επίσης τρίξιμο βρεθώ και στο παρασκήνιο. Η PC maker "Gateway" πρότεινε την απεγκατάσταση της οδήγησης και την επανεκκίνηση το μηχάνημά μου. Αυτό δεν έκανε καμία διαφορά. Είναι ένα πρόβλημα λογισμικού ή μια μηχανική (αυτοκίνητα) το πρόβλημα;
Κάθε ιδέες εκεί έξω; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Τι θα γίνει με την αναπαραγωγή μουσικής από το σκληρό δίσκο;
|
|||
|
|||
|
Καλή ερώτηση Dave
Απλά έπαιξε μουσική αποθηκεύεται στο Windows Media Player - επίσης αργή ήχους - αν και είναι λίγο δύσκολο να πω γιατί είναι οργανικό υλικό - αλλά φαίνεται πιο αργή από την άλλη ημέρα. Tom |
|
|
|||
|
|||
|
Δοκιμάστε την ενημέρωση σας κάρτα ήχου οδηγούς, θα είναι άκρως αμφιβολία την πραγματική οδήγηση.
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα προσπαθήσω αργότερα ότι Dave - ο χρόνος πιέζει τώρα (εκτός προβλέπονται σύντομα) - αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε ενημέρωση κάρτα ήχου οδηγούς αύριο το πρωί. Θα υποβάλει έκθεση με τα αποτελέσματα.
Tom |
|
|
|||
|
|||
|
Επίσης προσπαθήστε να τοποθετήσετε μια codec pack? http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγκατεστημένοι τελευταία ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος οδήγησης Realtek από την ιστοσελίδα (ιθύνοντες μου κάρτα ήχου). Δεν επιτυχία - το πρόβλημα παραμένει. Εξέτασε το ελεύθερο κωδικοποιητές site, αλλά λίγο λόγω των φτωχών σχόλια δημοσιεύτηκε, φαίνεται να έχει πολλά σφάλματα! Streaming ήχου από ιστοσελίδες, μέσω του Windows Media Player ακούγεται ωραία.
|
|
|
|||
|
|||
|
Περισσότερες πληροφορίες εκ νέου CD / DVD player προβλήματα. Audio κομμάτια κάνω παίζουν ok από κομμάτια αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο. Επίσης τέλεια αναπαραγωγή από κομμάτια αποθηκεύονται σε μια κάρτα flash. Έχω εκριζωθούν μου Freecom μεγάλα εξωτερικά CD / DVD μονάδα που χρησιμοποιείται με το προηγούμενο PC μου και να συνδεθεί μέσω USB. Αυτό επίσης παίζει τέλεια ακουστική, που ίσως δείχνει ότι η κάρτα ήχου είναι εντάξει. Θα κατεβάσει από το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για το Realtek παίκτης του υπολογιστή μου, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αργή αναπαραγωγή και τρίξιμο.
|