manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Sporo trčanje CD / DVD RW pogon

Reply

Thread Tools
Old 24. studenog 2007, 09:42
Novi član grupe

Default Sporo trčanje CD / DVD RW pogon

Moj CD / DVD-RW pogon je radila savršeno za 14 mjeseci. Sada staza od audio CD-a zvuk spor i naporan poput 33rpm vinyl disc oko 25rpm. Također postoji i popping pucketanje u pozadini. PC maker "Gateway" predložen deinstaliranju pogona i ponovno pokretanje moj stroj. Ovaj je nijedan razlika. Da li je softverski problem ili mehanički (motor) problem?
Bilo koji ideja out there?
Old 24. studenog 2007, 09:53
Administrator Group

Što o glazbi svira off hard disk?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. studenog 2007, 10:17
Novi član grupe

Dobro pitanje Dave

Dovoljno je igrao glazbu spremljenu u programu Windows Media Player - također zvuči sporo - iako je to malo teže je reći jer je instrumentalne stvari - ali to, čini se sporije od ostalih dana.

Tom
Old 24. studenog 2007, 10:21
Administrator Group

Pokušajte ažuriranju zvučna kartica vozača, ja jako sumnjam da je to stvarni pogon.
Old 24. studenog 2007, 10:27
Novi član grupe

Će nastojati da se kasnije Dave - vrijeme je pritiskom odmah (off out uskoro) - ali će svakako probajte ažirirajući zvučne kartice vozača sutra ujutro. Hoće li izvješće nazad na rezultate.

Tom
Old 24. studenog 2007, 10:30
Administrator Group

Također pokušajte instalaciju kodek pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old 25. studenog 2007, 07:02
Novi član grupe

Instaliran najnoviji upravljački program update iz Realtek stranice (izrađivač moje zvučne kartice). Bez uspjeha - problem ostaje. Pogledamo li slobodnog codec stranice, ali malo je odložio do siromah posted recenzije, izgleda da ima puno bugova! Streaming audio iz webove koristeći Windows Media Player zvuči dobro.
Old 29. studenog 2007, 03:29
Novi član grupe

Daljnje informacije ponovno CD / DVD player probleme. Audio pjesama učiniti ok igrati iz pjesama spremljenih na tvrdom disku. Isto tako savršenu reprodukciju pjesama iz spremljeno u flash kartici. Imam ukorenjena out moj stariji Freecom vanjski CD / DVD jedinicu za koju sam se sa mojim prethodnim i priključen na računalo putem USB sučelja. To također reproducira audio savršeno, što možda ukazuje na to da zvučna kartica je u redu. Ja preuzimanje datoteka najnoviji vozač from Realtek za moj računalo 'igrač, ali problem ostaje. Sporo reprodukcije i pucketanje.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Computer Running vrlo trom curlysmith General Hardware Chat 5 12 rujan 2009 02:48
POMOZITE! Moj laptop je pokrenut Slow g3rtlush Virus, Spyware i sigurnost 6 4. studeni 2008 17:19
Trčanje Internet Slow madcows7 Virus, Spyware i sigurnost 3 11. listopad 2008 13:54
Computor sporo trčanje lambytd Virus, Spyware i sigurnost 9 5. veljača 2008 11:16
Moj novi comp spor pokrenut ašov Windows Operating Systems 2 3. veljača 2008 21:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.