![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj CD / DVD-RW pogon je radila savršeno za 14 mjeseci. Sada staza od audio CD-a zvuk spor i naporan poput 33rpm vinyl disc oko 25rpm. Također postoji i popping pucketanje u pozadini. PC maker "Gateway" predložen deinstaliranju pogona i ponovno pokretanje moj stroj. Ovaj je nijedan razlika. Da li je softverski problem ili mehanički (motor) problem? Bilo koji ideja out there? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što o glazbi svira off hard disk?
| |||
| |||
| Dobro pitanje Dave Dovoljno je igrao glazbu spremljenu u programu Windows Media Player - također zvuči sporo - iako je to malo teže je reći jer je instrumentalne stvari - ali to, čini se sporije od ostalih dana. Tom |
|
| |||
| |||
| Pokušajte ažuriranju zvučna kartica vozača, ja jako sumnjam da je to stvarni pogon. |
|
| |||
| |||
| Će nastojati da se kasnije Dave - vrijeme je pritiskom odmah (off out uskoro) - ali će svakako probajte ažirirajući zvučne kartice vozača sutra ujutro. Hoće li izvješće nazad na rezultate. Tom |
|
| |||
| |||
| Također pokušajte instalaciju kodek pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm |
|
| |||
| |||
| Instaliran najnoviji upravljački program update iz Realtek stranice (izrađivač moje zvučne kartice). Bez uspjeha - problem ostaje. Pogledamo li slobodnog codec stranice, ali malo je odložio do siromah posted recenzije, izgleda da ima puno bugova! Streaming audio iz webove koristeći Windows Media Player zvuči dobro. |
|
| |||
| |||
| Daljnje informacije ponovno CD / DVD player probleme. Audio pjesama učiniti ok igrati iz pjesama spremljenih na tvrdom disku. Isto tako savršenu reprodukciju pjesama iz spremljeno u flash kartici. Imam ukorenjena out moj stariji Freecom vanjski CD / DVD jedinicu za koju sam se sa mojim prethodnim i priključen na računalo putem USB sučelja. To također reproducira audio savršeno, što možda ukazuje na to da zvučna kartica je u redu. Ja preuzimanje datoteka najnoviji vozač from Realtek za moj računalo 'igrač, ali problem ostaje. Sporo reprodukcije i pucketanje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Running vrlo trom | curlysmith | General Hardware Chat | 5 | 12 rujan 2009 02:48 |
| POMOZITE! Moj laptop je pokrenut Slow | g3rtlush | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 4. studeni 2008 17:19 |
| Trčanje Internet Slow | madcows7 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 11. listopad 2008 13:54 |
| Computor sporo trčanje | lambytd | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 5. veljača 2008 11:16 |
| Moj novi comp spor pokrenut | ašov | Windows Operating Systems | 2 | 3. veljača 2008 21:43 |
| Thread Tools | |
| |