kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Lassú futó CD / DVD-RW drive

Reply

Téma eszközök
Old November 24, 2007, 09:42
Új tag Csoport

Default Lassú futó CD / DVD-RW drive

Az én CD / DVD-RW meghajtó tökéletesen működött a 14 hónapot. Most zeneszámokat a CD audio hang lassú és nehézkes, mint a vinil lemezt 33rpm körül 25rpm. Van egy pattogó popping és a háttérben. A PC-gyártó "Gateway" javasolt eltávolítani a meghajtót és a gép újraindítása én. Ez nem tett különbséget. Ez egy szoftver probléma vagy a mechanikus (motor) a problémát?
Any ideas out there?
Old November 24, 2007, 09:53
Administrator Group

Mi a zene kikapcsolása a merevlemez?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 24, 2007, 10:17
Új tag Csoport

Jó kérdés Dave

Csak játszott zene menti a Windows Media Player - hangzik is lassú - bár ez egy kicsit nehezebb megmondani, mert instrumentális dolgok - de nem úgy tűnik, lassabban, mint a többi napon.

Tom
Old November 24, 2007, 10:21
Administrator Group

Próbálja meg frissíteni a hangkártyád vezetők, én nagyon kétséges, hogy az aktuális meghajtót.
Old November 24, 2007, 10:27
Új tag Csoport

Megpróbálja, hogy később Dave - az idő sürgető most (off ki hamarosan) -, de minden bizonnyal megpróbál frissítése hangkártya illesztőprogramok holnap reggel. Jelentést fog az eredményeket.

Tom
Old November 24, 2007, 10:30
Administrator Group

Also try codec pack telepítése; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old November 25, 2007, 07:02
Új tag Csoport

Telepített legfrissebb driver frissítést Realtek honlapján (döntéshozók én hangkártyára). Nincs siker - a probléma továbbra is fennáll. Ránézett a free-codecs telephelyen, de egy kicsit, hogy ki a szegény posted véleménye, úgy tűnik, hogy sok hibát! Streaming hang a weboldalakon keresztül, a Windows Media Player hangzik jól.
Old November 29, 2007, 03:29
Új tag Csoport

További info újra a CD / DVD lejátszó problémákat. Audio tracks tesz OK játszani a vágányok menti a merevlemezre. Szintén tökéletes reprodukció a vágányok menti a flash kártyát. Van gyökerezik ki a régebbi Freecom külső CD / DVD egység, amelyet használni korábbi PC és a csatlakoztatott USB-n keresztül. Ez is szerepet játszik hang tökéletes, ami talán arra utal, hogy a hangkártya van. Letöltöttem a legfrissebb driver Realtek mert a számítógép-lejátszó, de a probléma továbbra is fennáll. Lassú lejátszás, és pattogó.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.