![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az én CD / DVD-RW meghajtó tökéletesen működött a 14 hónapot. Most zeneszámokat a CD audio hang lassú és nehézkes, mint a vinil lemezt 33rpm körül 25rpm. Van egy pattogó popping és a háttérben. A PC-gyártó "Gateway" javasolt eltávolítani a meghajtót és a gép újraindítása én. Ez nem tett különbséget. Ez egy szoftver probléma vagy a mechanikus (motor) a problémát? Any ideas out there? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a zene kikapcsolása a merevlemez?
| |||
| |||
| Jó kérdés Dave Csak játszott zene menti a Windows Media Player - hangzik is lassú - bár ez egy kicsit nehezebb megmondani, mert instrumentális dolgok - de nem úgy tűnik, lassabban, mint a többi napon. Tom |
|
| |||
| |||
| Próbálja meg frissíteni a hangkártyád vezetők, én nagyon kétséges, hogy az aktuális meghajtót. |
|
| |||
| |||
| Megpróbálja, hogy később Dave - az idő sürgető most (off ki hamarosan) -, de minden bizonnyal megpróbál frissítése hangkártya illesztőprogramok holnap reggel. Jelentést fog az eredményeket. Tom |
|
| |||
| |||
| Also try codec pack telepítése; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm |
|
| |||
| |||
| Telepített legfrissebb driver frissítést Realtek honlapján (döntéshozók én hangkártyára). Nincs siker - a probléma továbbra is fennáll. Ránézett a free-codecs telephelyen, de egy kicsit, hogy ki a szegény posted véleménye, úgy tűnik, hogy sok hibát! Streaming hang a weboldalakon keresztül, a Windows Media Player hangzik jól. |
|
| |||
| |||
| További info újra a CD / DVD lejátszó problémákat. Audio tracks tesz OK játszani a vágányok menti a merevlemezre. Szintén tökéletes reprodukció a vágányok menti a flash kártyát. Van gyökerezik ki a régebbi Freecom külső CD / DVD egység, amelyet használni korábbi PC és a csatlakoztatott USB-n keresztül. Ez is szerepet játszik hang tökéletes, ami talán arra utal, hogy a hangkártya van. Letöltöttem a legfrissebb driver Realtek mert a számítógép-lejátszó, de a probléma továbbra is fennáll. Lassú lejátszás, és pattogó. |