פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

לאט להופיע CD / RW כונן ה-DVD

Reply

שרשרת כלים
Old 24 נובמבר 2007, 09:42
קבוצת חברות חדשות

Default לאט להופיע CD / RW כונן ה-DVD

אזור תקליטור DVD / RW כונן עבד באופן מושלם עבור 14 חודשים. כעת, רצועות מתוך תקליטור אודיו של קול איטי ו laboured כמו 33rpm vinyl דיסק בסביבות 25rpm. יש גם popping ו crackling ברקע. המחשב Maker 'שער' הציע הסרת הכונן ולהפעיל מחדש את המחשב. זה לא עשה הבדל. האם זו בעיה של התוכנה או מכני (מנוע) הבעיה?
כל הרעיונות שם בחוץ?
Old 24 נובמבר 2007, 09:53
מנהל קבוצת

מה עם המוזיקה משחקת את הכונן הקשיח?

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 נובמבר 2007, 10:17
קבוצת חברות חדשות

שאלה טובה דייב

פשוט שיחק המוזיקה השמורים ב-Windows Media Player - גם נשמע איטי - למרות שזה קצת קשה להגיד כי זה תורם דברים - אבל האם זה נראה לאט יותר מאשר לפני כמה ימים.

טום
Old 24 נובמבר 2007, 10:21
מנהל קבוצת

נסה לעדכן את מנהלי ההתקן של כרטיס הקול, אני מאוד בספק הממשי של הכונן.
Old 24 נובמבר 2007, 10:27
קבוצת חברות חדשות

האם לנסות את זה מאוחר יותר דייב - הזמן הוא עכשיו דחופים (כבוי לצאת בקרוב) - אך בהחלט נסה לעדכן כרטיס קול הנהגים מחר בבוקר. חזור ידווח על התוצאות.

טום
Old 24 נובמבר 2007, 10:30
מנהל קבוצת

נסה גם להתקין רכיב codec Pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old 25 נובמבר 2007, 07:02
קבוצת חברות חדשות

מנהל ההתקן העדכני ביותר מותקן העדכון של Realtek באתר (לקובעי של כרטיס הקול שלי). לא הצלחת - הבעיה לא נפתרה. מנקודת מבט של רכיבי codec-חינם באתר, אבל קצת לדחות לפי העניים ביקורות פורסמו, נראה כי יש הרבה באגים! הזרמת אודיו של אתרי אינטרנט באמצעות Windows Media Player נשמע בסדר גמור.
Old 29 נובמבר 2007, 03:29
קבוצת חברות חדשות

מידע נוסף מחדש CD / DVD Player בעיות. רצועות אודיו לעשות אישור מ Play מסלולים השמורים על הכונן הקשיח. כמו כן מושלמת שעתוק מ מסלולים השמורים על כרטיס פלאש. יש לי את שלי ישנים מושרשים Freecom חיצוני CD / DVD היחידה שבה הייתי עם המחשב הקודם שלי ואת פקוק דרך USB. זה גם משחק אודיו מושלם, אשר אולי מעידים כי כרטיס הקול הוא בסדר. אני הורדתי את מנהל ההתקן העדכני ביותר מ Realtek עבור שחקן של המחשב שלי, אבל הבעיה לא נפתרה. לאט השמעה ו crackling.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.