![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אזור תקליטור DVD / RW כונן עבד באופן מושלם עבור 14 חודשים. כעת, רצועות מתוך תקליטור אודיו של קול איטי ו laboured כמו 33rpm vinyl דיסק בסביבות 25rpm. יש גם popping ו crackling ברקע. המחשב Maker 'שער' הציע הסרת הכונן ולהפעיל מחדש את המחשב. זה לא עשה הבדל. האם זו בעיה של התוכנה או מכני (מנוע) הבעיה?
כל הרעיונות שם בחוץ? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מה עם המוזיקה משחקת את הכונן הקשיח?
|
|||
|
|||
|
שאלה טובה דייב
פשוט שיחק המוזיקה השמורים ב-Windows Media Player - גם נשמע איטי - למרות שזה קצת קשה להגיד כי זה תורם דברים - אבל האם זה נראה לאט יותר מאשר לפני כמה ימים. טום |
|
|
|||
|
|||
|
נסה לעדכן את מנהלי ההתקן של כרטיס הקול, אני מאוד בספק הממשי של הכונן.
|
|
|
|||
|
|||
|
האם לנסות את זה מאוחר יותר דייב - הזמן הוא עכשיו דחופים (כבוי לצאת בקרוב) - אך בהחלט נסה לעדכן כרטיס קול הנהגים מחר בבוקר. חזור ידווח על התוצאות.
טום |
|
|
|||
|
|||
|
נסה גם להתקין רכיב codec Pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
|
|
|
|||
|
|||
|
מנהל ההתקן העדכני ביותר מותקן העדכון של Realtek באתר (לקובעי של כרטיס הקול שלי). לא הצלחת - הבעיה לא נפתרה. מנקודת מבט של רכיבי codec-חינם באתר, אבל קצת לדחות לפי העניים ביקורות פורסמו, נראה כי יש הרבה באגים! הזרמת אודיו של אתרי אינטרנט באמצעות Windows Media Player נשמע בסדר גמור.
|
|
|
|||
|
|||
|
מידע נוסף מחדש CD / DVD Player בעיות. רצועות אודיו לעשות אישור מ Play מסלולים השמורים על הכונן הקשיח. כמו כן מושלמת שעתוק מ מסלולים השמורים על כרטיס פלאש. יש לי את שלי ישנים מושרשים Freecom חיצוני CD / DVD היחידה שבה הייתי עם המחשב הקודם שלי ואת פקוק דרך USB. זה גם משחק אודיו מושלם, אשר אולי מעידים כי כרטיס הקול הוא בסדר. אני הורדתי את מנהל ההתקן העדכני ביותר מ Realtek עבור שחקן של המחשב שלי, אבל הבעיה לא נפתרה. לאט השמעה ו crackling.
|