mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Lėtai veikia CD / DVD RW

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 24, 2007, 09:42
Naujas Narys

Default Lėtai veikia CD / DVD RW

Mano CD / DVD RW dirbo puikiai tinka 14 mėnesių. Dabar takelius iš audio CD garso lėtai ir kruopščiai paruoštas kaip 33rpm vinilo diską maždaug 25rpm. Yra Popping ir spirgučių fone. Kompiuterio gamintojas "Gateway" pasiūlė pašalinti diską ir iš naujo paleisti savo kompiuteryje. Tai nėra jokio skirtumo. Ar tai programinės įrangos problema ar mechaniniai (variklio) problema?
Any ideas out there?
Old Lapkritis 24, 2007, 09:53
Administrator Grupė

Ką apie muziką groti ne kietąjį diską?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Lapkritis 24, 2007, 10:17
Naujas Narys

Geras klausimas Dave

Tiesiog grojo išsaugoti "Windows Media Player" - taip skamba lėtai - nors tai šiek tiek sunkiau pasakyti, nes jis instrumental stuff - bet atrodo, lėčiau, nei kitą dieną.

Tomas
Old Lapkritis 24, 2007, 10:21
Administrator Grupė

Pabandykite atnaujinti savo garso plokštės tvarkykles, aš labai abejoju's faktinis vairuoti.
Old Lapkritis 24, 2007, 10:27
Naujas Narys

Pasistengsime, kad vėliau Dave - laiko nėra daug, dabar (ne iš karto) - bet, žinoma, pabandyti atnaujinti garso plokštės tvarkyklės rytoj ryte. Ar pranešti apie rezultatus.

Tomas
Old Lapkritis 24, 2007, 10:30
Administrator Grupė

Taip pat galite pabandyti įdiegti Codec Pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old Lapkritis 25, 2007, 07:02
Naujas Narys

Sumontuoti naujausią tvarkyklę atnaujinimą Realtek svetainės (kūrėjai mano garso korta). Ne sėkmė - problema išlieka. Pažvelgė free-codecs svetainę, tačiau šiek tiek atbaido prastos Apžvalgos Paskelbta, atrodo, kad klaidų daug! Streaming audio iš tinklalapių per "Windows Media Player" skamba gerai.
Old Lapkritis 29, 2007, 03:29
Naujas Narys

Daugiau informacijos pakartotinio CD / DVD grotuvas problemų. Takeliai daryti Gerai žaisti nuo bėgių įrašyti į kietąjį diską. Taip pat puikus reprodukcijai nuo bėgių įrašyti į flash kortelę. Turiu pašalintas iš savo senesnių Freecom išorinio CD / DVD grotuvas, kurį aš naudoti su mano ankstesniais PC ir prijungtas per USB. Tai taip pat vaidina garso puikiai, kuri galbūt rodo, kad garso korta yra ok. Aš atsisiųsti naujausią tvarkyklę iš Realtek mano kompiuterio žaidėjas, tačiau problema išlieka. Lėtas atkūrimas ir spirgučių.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.