![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano CD / DVD RW dirbo puikiai tinka 14 mėnesių. Dabar takelius iš audio CD garso lėtai ir kruopščiai paruoštas kaip 33rpm vinilo diską maždaug 25rpm. Yra Popping ir spirgučių fone. Kompiuterio gamintojas "Gateway" pasiūlė pašalinti diską ir iš naujo paleisti savo kompiuteryje. Tai nėra jokio skirtumo. Ar tai programinės įrangos problema ar mechaniniai (variklio) problema? Any ideas out there? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką apie muziką groti ne kietąjį diską?
| |||
| |||
| Geras klausimas Dave Tiesiog grojo išsaugoti "Windows Media Player" - taip skamba lėtai - nors tai šiek tiek sunkiau pasakyti, nes jis instrumental stuff - bet atrodo, lėčiau, nei kitą dieną. Tomas |
|
| |||
| |||
| Pabandykite atnaujinti savo garso plokštės tvarkykles, aš labai abejoju's faktinis vairuoti. |
|
| |||
| |||
| Pasistengsime, kad vėliau Dave - laiko nėra daug, dabar (ne iš karto) - bet, žinoma, pabandyti atnaujinti garso plokštės tvarkyklės rytoj ryte. Ar pranešti apie rezultatus. Tomas |
|
| |||
| |||
| Taip pat galite pabandyti įdiegti Codec Pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm |
|
| |||
| |||
| Sumontuoti naujausią tvarkyklę atnaujinimą Realtek svetainės (kūrėjai mano garso korta). Ne sėkmė - problema išlieka. Pažvelgė free-codecs svetainę, tačiau šiek tiek atbaido prastos Apžvalgos Paskelbta, atrodo, kad klaidų daug! Streaming audio iš tinklalapių per "Windows Media Player" skamba gerai. |
|
| |||
| |||
| Daugiau informacijos pakartotinio CD / DVD grotuvas problemų. Takeliai daryti Gerai žaisti nuo bėgių įrašyti į kietąjį diską. Taip pat puikus reprodukcijai nuo bėgių įrašyti į flash kortelę. Turiu pašalintas iš savo senesnių Freecom išorinio CD / DVD grotuvas, kurį aš naudoti su mano ankstesniais PC ir prijungtas per USB. Tai taip pat vaidina garso puikiai, kuri galbūt rodo, kad garso korta yra ok. Aš atsisiųsti naujausią tvarkyklę iš Realtek mano kompiuterio žaidėjas, tačiau problema išlieka. Lėtas atkūrimas ir spirgučių. |