mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Lēnas skriešanas CD / DVD RW disks

Reply

Thread Tools
Old Novembris 24, 2007, 09:42
New Member Group

Default Lēnas skriešanas CD / DVD RW disks

Mans CD / DVD RW diska ir strādājis lieliski uz 14 mēnešiem. Tagad dziesmas no audio CD skaņas lēni un strādājis kā 33rpm vinila diska aptuveni 25rpm. Pastāv arī popping un sprēgāšana ar fonu. PC pieņēmējs "Gateway" iesaka atinstalēt vadīt un atjaunot manu mašīnu. Šī nav nekādas starpības. Tā ir programmatūras problēmu, vai uz mehāniskiem (motoru) problēma?
Any ideas out there?
Old Novembris 24, 2007, 09:53
Administrator Group

Kas par mūziku spēlē pie cietā diska?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Novembris 24, 2007, 10:17
New Member Group

Labs jautājums Dave

Tikai spēlēja mūziku saglabāta Windows Media Player - arī skan lēni - lai gan tas ir mazliet grūtāk pateikt, jo tas ir noderīgs stuff - bet tas šķiet lēnāk nekā citu dienu.

Tom
Old Novembris 24, 2007, 10:21
Administrator Group

Mēģiniet atjaunināšana skaņas kartes draiveri, es ļoti šaubos ir faktiskā drive.
Old Novembris 24, 2007, 10:27
New Member Group

Mēģināšu, kas vēlāk Deivs - laika nav atlicis tieši tagad (off out ātri) - bet, protams, mēģināt atjaunināt skaņas kartes draiveri rīt no rīta. Ziņos par rezultātiem.

Tom
Old Novembris 24, 2007, 10:30
Administrator Group

Arī mēģiniet instalēt kodeku iepakojuma; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old Novembris 25, 2007, 07:02
New Member Group

Installed jaunāko draiveri update no Realtek vietu (veidotāju manu skaņu karti). Bez panākumiem - problēma saglabājas. Apskatīja free-kodekus vietā, bet mazliet atbaida slikta pārskatu norīkots darbā, šķiet, ir daudz bugs! Streaming audio no vietnēm, izmantojot Windows Media Player skan labi.
Old Novembris 29, 2007, 03:29
New Member Group

Papildu informācija re CD / DVD atskaņotājs problēmas. Audio ierakstus darīt play ok no dziesmas saglabāts uz cietā diska. Arī ideāls atveidojumam no sliedēm saglabāts flash karti. Man ir jālikvidē mani vecāki Freecom ārējo CD / DVD vienība, ko es mēdzu ar manu iepriekšējo datoru un pieslēgtu strāvai caur USB. Šajā spēlē arī audio perfekti, kura, iespējams, liecina, ka skaņas karte ir ok. Es lejupielādēt jaunāko draiveri no Realtek mana datora atskaņotāju, taču problēma saglabājas. Slow atskaņošanu un kraukšķīgiem.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.