![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mans CD / DVD RW diska ir strādājis lieliski uz 14 mēnešiem. Tagad dziesmas no audio CD skaņas lēni un strādājis kā 33rpm vinila diska aptuveni 25rpm. Pastāv arī popping un sprēgāšana ar fonu. PC pieņēmējs "Gateway" iesaka atinstalēt vadīt un atjaunot manu mašīnu. Šī nav nekādas starpības. Tā ir programmatūras problēmu, vai uz mehāniskiem (motoru) problēma?
Any ideas out there? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kas par mūziku spēlē pie cietā diska?
|
|||
|
|||
|
Labs jautājums Dave
Tikai spēlēja mūziku saglabāta Windows Media Player - arī skan lēni - lai gan tas ir mazliet grūtāk pateikt, jo tas ir noderīgs stuff - bet tas šķiet lēnāk nekā citu dienu. Tom |
|
|
|||
|
|||
|
Mēģiniet atjaunināšana skaņas kartes draiveri, es ļoti šaubos ir faktiskā drive.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mēģināšu, kas vēlāk Deivs - laika nav atlicis tieši tagad (off out ātri) - bet, protams, mēģināt atjaunināt skaņas kartes draiveri rīt no rīta. Ziņos par rezultātiem.
Tom |
|
|
|||
|
|||
|
Arī mēģiniet instalēt kodeku iepakojuma; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
|
|
|
|||
|
|||
|
Installed jaunāko draiveri update no Realtek vietu (veidotāju manu skaņu karti). Bez panākumiem - problēma saglabājas. Apskatīja free-kodekus vietā, bet mazliet atbaida slikta pārskatu norīkots darbā, šķiet, ir daudz bugs! Streaming audio no vietnēm, izmantojot Windows Media Player skan labi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Papildu informācija re CD / DVD atskaņotājs problēmas. Audio ierakstus darīt play ok no dziesmas saglabāts uz cietā diska. Arī ideāls atveidojumam no sliedēm saglabāts flash karti. Man ir jālikvidē mani vecāki Freecom ārējo CD / DVD vienība, ko es mēdzu ar manu iepriekšējo datoru un pieslēgtu strāvai caur USB. Šajā spēlē arī audio perfekti, kura, iespējams, liecina, ka skaņas karte ir ok. Es lejupielādēt jaunāko draiveri no Realtek mana datora atskaņotāju, taču problēma saglabājas. Slow atskaņošanu un kraukšķīgiem.
|