![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moje płyty CD / DVD RW pracował idealnie na 14 miesięcy. Teraz utwory z płyty CD audio, dźwięk powoli i pracował jak 33rpm winylu płytę na około 25rpm. Istnieje również popping i skwarek w tle. PC maker "Brama" zasugerował odinstalowanie i ponowne uruchomienie dysku mojego komputera. To się nie różnią. Czy jest to problem oprogramowania lub mechanicznych (motor) problem? Any ideas out there? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co odtwarzanie muzyki wyłączyć dysk twardy?
| |||
| |||
| Dobre pytanie Dave Wystarczy odtwarzane muzyki zapisanej w programie Windows Media Player - także dźwięki powoli - choć trochę trudniej powiedzieć, ponieważ jest instrumentalne rzeczy - ale wydaje się wolniej niż drugi dzień. Tomek |
|
| |||
| |||
| Spróbuj zaktualizować sterowniki karty dźwiękowej, ja bardzo wątpienia jest to rzeczywisty dysk. |
|
| |||
| |||
| Będzie próbował, że Dave później - czas nagli teraz (off out soon) - ale z pewnością próby aktualizacji sterowników karty dźwiękowej jutro rano. Czy raport na temat wyników. Tomek |
|
| |||
| |||
| Spróbuj także zainstalowanie kodeka opakowanie; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm |
|
| |||
| |||
| Zainstalowane najnowszej aktualizacji sterownika z Realtek witryny (decydentów mojej karty dźwiękowej). Nr sukcesu - problem pozostaje. Spojrzał na wolnym miejscu kodeków, ale trochę zdejmie przez ubogich wysłana opinii, wydaje się mieć dużo błędów! Streaming audio z witryn internetowych za pośrednictwem programu Windows Media Player brzmi dobrze. |
|
| |||
| |||
| Dodatkowe informacje ponownego CD / DVD problemów. Ścieżek audio zrobić ok grać z utworów zapisanych na dysku twardym. Również doskonałe odtwarzanie utworów zapisanych na karcie pamięci flash. Mam zakorzenione obecnie mój starszy Freecom zewnętrznych CD / DVD jednostka, która kiedyś z moim poprzednim komputerze i podłączony przez port USB. To również odgrywa audio doskonale, co sugeruje, że być może karta dźwiękowa jest w porządku. Ściągnąłem najnowszy sterownik z Realtek dla mojego komputera gracza, ale problem pozostaje. Slow odtwarzanie i skwarek. |