menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Pomalé spustenie CD / DVD RW

Reply

Thread Tools
Old 24.novembra 2007, 09:42
Nový člen skupiny

Default Pomalé spustenie CD / DVD RW

Moje CD / DVD RW mechanika pracuje perfektne za 14 mesiacov. Teraz skladby z audio CD zvuk pomalý a pracoval ako 33rpm vinyl disku okolo 25rpm. Existuje tiež odprýskávání a praskanie na pozadí. PC tvorca 'Gateway' navrhol odinstalací mechaniky a reštartovať môj stroj. To žiadny rozdiel. Je to softvérový problém alebo mechanické (motor) problém?
Akékoľvek myšlienky tam?
Old 24.novembra 2007, 09:53
Administrátor Skupina

Čo hrá hudbu z pevného disku?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24.novembra 2007, 10:17
Nový člen skupiny

Dobrá otázka Dave

Prostě hrál hudbu uložené v programe Windows Media Player - aj zvuky pomaly - aj keď je to trochu ťažšie, pretože je to říct inštrumentálne veci - ale zdá pomalší ako druhý deň.

Tom
Old 24.novembra 2007, 10:21
Administrátor Skupina

Pokúste sa aktualizovať ovládača zvukovej karty, som silne pochybovať, že to skutočné mechaniky.
Old 24.novembra 2007, 10:27
Nový člen skupiny

Sa bude snažiť, aby neskôr Dave - čas stlačením teraz (off sa čoskoro) - ale určite skúste aktualizovať ovládače zvukovej karty zajtra ráno. Podá správu o výsledkoch.

Tom
Old 24.novembra 2007, 10:30
Administrátor Skupina

Tiež skúste nainštalovať codec pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old 25. novembra 2007, 07:02
Nový člen skupiny

Nainštalované najnovšie ovládače aktualizácie od Realtek stránky (tvorcovia moje zvukové karty). Nie úspech - problém zostáva. Podíval sa na voľný-kodeky mieste, ale o niečo odkladať do zlej recenzia posta, zdá sa, že majú veľa chýb! Streamování audiá z webových stránok pomocou aplikácie Windows Media Player znie dobre.
Old 29.listopadu 2007, 03:29
Nový člen skupiny

Viac info re CD / DVD prehrávač problémy. Zvukové stopy robiť prehrávať skladby z ok uložené na pevnom disku. Tiež dokonalú reprodukciu z koľají uložené na flash kartu. Mám vykoreniť môj starší Freecom externú CD / DVD jednotky, ktoré som použil v mojom predchádzajúcom počítači a pripojiť cez USB. To tiež prehráva audio dokonale, čo možno naznačuje, že zvuková karta je v poriadku. I stiahnuté najnovšie ovládače pre Realtek môjho počítača hráčov, ale problém zostáva. Pomalé prehrávanie a praskanie.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Spustenie počítača Very Slow curlysmith Všeobecné Hardware Chat 5 12.září 2009 02:48
HELP! My Laptop bežiaci Pomalé g3rtlush Virus, spyware a bezpečnosť 6 4. novembra 2008 17:19
Internet Spúšťanie Pomalé madcows7 Virus, spyware a bezpečnosť 3 11. októbra 2008 13:54
Computor Beh pomalý lambytd Virus, spyware a bezpečnosť 9 5. február 2008 11:16
Môj nový comp Beh pomalý rýč Operačné systémy Windows 2 3. februára 2008 21:43
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.