![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moje CD / DVD RW mechanika pracuje perfektne za 14 mesiacov. Teraz skladby z audio CD zvuk pomalý a pracoval ako 33rpm vinyl disku okolo 25rpm. Existuje tiež odprýskávání a praskanie na pozadí. PC tvorca 'Gateway' navrhol odinstalací mechaniky a reštartovať môj stroj. To žiadny rozdiel. Je to softvérový problém alebo mechanické (motor) problém? Akékoľvek myšlienky tam? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo hrá hudbu z pevného disku?
| |||
| |||
| Dobrá otázka Dave Prostě hrál hudbu uložené v programe Windows Media Player - aj zvuky pomaly - aj keď je to trochu ťažšie, pretože je to říct inštrumentálne veci - ale zdá pomalší ako druhý deň. Tom |
|
| |||
| |||
| Pokúste sa aktualizovať ovládača zvukovej karty, som silne pochybovať, že to skutočné mechaniky. |
|
| |||
| |||
| Sa bude snažiť, aby neskôr Dave - čas stlačením teraz (off sa čoskoro) - ale určite skúste aktualizovať ovládače zvukovej karty zajtra ráno. Podá správu o výsledkoch. Tom |
|
| |||
| |||
| Tiež skúste nainštalovať codec pack; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm |
|
| |||
| |||
| Nainštalované najnovšie ovládače aktualizácie od Realtek stránky (tvorcovia moje zvukové karty). Nie úspech - problém zostáva. Podíval sa na voľný-kodeky mieste, ale o niečo odkladať do zlej recenzia posta, zdá sa, že majú veľa chýb! Streamování audiá z webových stránok pomocou aplikácie Windows Media Player znie dobre. |
|
| |||
| |||
| Viac info re CD / DVD prehrávač problémy. Zvukové stopy robiť prehrávať skladby z ok uložené na pevnom disku. Tiež dokonalú reprodukciu z koľají uložené na flash kartu. Mám vykoreniť môj starší Freecom externú CD / DVD jednotky, ktoré som použil v mojom predchádzajúcom počítači a pripojiť cez USB. To tiež prehráva audio dokonale, čo možno naznačuje, že zvuková karta je v poriadku. I stiahnuté najnovšie ovládače pre Realtek môjho počítača hráčov, ale problém zostáva. Pomalé prehrávanie a praskanie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Spustenie počítača Very Slow | curlysmith | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 12.září 2009 02:48 |
| HELP! My Laptop bežiaci Pomalé | g3rtlush | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 4. novembra 2008 17:19 |
| Internet Spúšťanie Pomalé | madcows7 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 11. októbra 2008 13:54 |
| Computor Beh pomalý | lambytd | Virus, spyware a bezpečnosť | 9 | 5. február 2008 11:16 |
| Môj nový comp Beh pomalý | rýč | Operačné systémy Windows | 2 | 3. februára 2008 21:43 |
| Thread Tools | |
| |