![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој ЦД / ДВД-РУ погон је радила савршено за 14 месеци. Сада стаза од аудио ЦД-а звук спор и напоран попут 33рпм виныл дисц око 25рпм. Такође постоји и поппинг пуцкетање у позадини. ПЦ макер "Гатеуаы" предложен деинсталирању погона и поновно покретање мој машина. Данашји је ниједан разлика. Да ли је софтверски проблем или механички (мотор) проблем? Било који идеја оут тхере? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта о музици свира офф хард диск?
| |||
| |||
| Добро питање Даве Довољно је играо музику меморисану у програму Уиндоус Медиа Плаыер - такође звучи споро - иако је то мало теже је рећи јер је инструменталне ствари - али то, чини се спорије од осталих дана. Том |
|
| |||
| |||
| Покушајте исправци звучна картица возача, ја јако сумњам да је то стварни погон. |
|
| |||
| |||
| Ће настојати да се касније Даве - време је притиском одмах (офф оут ускоро) - али ће свакако пробајте модернизација звучне картице возача сутра ујутро. Хоће ли извештај назад на резултате. Том |
|
| |||
| |||
| Такође покушајте инсталацију кодек Омот; хттп://ууу.фрее-цодецс.цом/доунлоад/...оДецС_Пацк.хтм |
|
| |||
| |||
| Инсталиран најновији управљачки програм упдате из Реалтек странице (израђивач моје звучне картице). Без успеха - проблем остаје. Погледамо ли слободног Цодец странице, али мало је одложио до сиромах постед рецензије, изгледа да има пуно бугова! Стреаминг аудио из уебове помоћу Уиндоус Медиа Плаыер звучи добро. |
|
| |||
| |||
| Додатне информације поново ЦД / ДВД плаыер проблеме. Аудио нумера учинити ок играти из песама сачуваних на чврстом диску. Исто тако савршену репродукцију нумера из сачувано у фласх картици. Имам укорењена оут мој старији Фреецом спољни ЦД / ДВД јединицу за коју сам се са мојим претходним и прикључен на рачунар преко УСБ интерфејса. То такође репродукује аудио савршено, што можда указује на то да звучна картица је у реду. Ја скидати податке најновији возач фром Реалтек за мој рачунар 'играч, али проблем остаје. Споро репродукције и пуцкетање. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунар на којем је веома спор | цурлысмитх | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 12. Јул 2009 02:48 |
| Помозите! Мој лаптоп је покренут слоу | г3ртлусх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 6 | 4 новембар 2008 17:19 |
| Трчање то слоу | мадцоус7 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 11 октобар 2008 13:54 |
| Цомпутор споро трчање | ламбытд | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 5 фебруар 2008 11:16 |
| Мој нови цомп спор покренут | асова | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 3 фебруар 2008 21:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |