az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Yavaş çalışan CD / DVD RW sürücüsü

Reply

Konu Araçları
Old 24 Kasım 2007, 09:42
Yeni Üye Grubu

Default Yavaş çalışan CD / DVD RW sürücüsü

CD / DVD RW sürücüsü mükemmel 14 ay boyunca çalıştı. Şimdi ses CD'ler yavaş ses ve çevresinde 25rpm bir 33rpm vinil disk gibi çalışan gelen izler. There is also a popping ve arka planda çatırdama. PC yapımcısı 'Gateway' sürücü kaldırmayı önerdi ve makine yeniden başlatılmasını. Bu fark yaptı. Bir yazılım sorunu veya mekanik (motor) sorun mu var?
Bir fikrin var mı?
Old 24 Kasım 2007, 09:53
Yönetici Grubu

Ne müzik disk kapalı oynamak hakkında?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Kasım 2007, 10:17
Yeni Üye Grubu

Soru Dave İyi

Sadece oynadı müzik, Windows Media Player kayıtlı - da yavaş sesleri - Her ne kadar biraz söylemek zor, çünkü bu aracı şeyler - ancak geçen gün daha yavaş gibi yapar.

Tom
Old 24 Kasım 2007, 10:21
Yönetici Grubu

Ses kartı sürücülerini güncellemeyi dene, ben çok da gerçek sürücü's şüpheliyim.
Old 24 Kasım 2007, 10:27
Yeni Üye Grubu

Daha sonra Dave - Timne çalışacağız hemen dışarı yakında (kapalı) baskı yapıyor - ama kesinlikle ses kartı sürücüleri yarın sabah güncelleştirmekte çalışacağız. Geri sonuçlarını bildirir.

Tom
Old 24 Kasım 2007, 10:30
Yönetici Grubu

Ayrıca bir codec paketini yüklemeyi deneyin; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old 25 Kasım 2007, 07:02
Yeni Üye Grubu

Ses kartı Realtek sitesinden en son sürücü güncelleme Yüklü (yapımcıları). Hayır başarısı - sorun olmaya devam ediyor. Ücretsiz-codec sitesinde, ancak Looked biraz kötü değerlendirmeleri gönderen ertelemek, hata bir çok gibi görünüyor! Windows Media Player ile internet sitelerinden ses Akış iyi geliyor.
Old 29 Kasım 2007, 03:29
Yeni Üye Grubu

Daha fazla bilgi yeniden CD / DVD oynatıcı sorunlar. Ses parçalar yapmak parçalarını sabit diske kaydedilmiş gelen oyun ok. Parçalar flash kart kaydedilir Ayrıca mükemmel Reprodiksüyon. Ben büyük Freecom harici CD dışarı kökleri var / Ben önceki PC ile kullanılabilen DVD ünitesi ve USB üzerinden bağlı. Bu da ses mükemmel olan belki de bu ses kartı tamam olduğunu göstermektedir oynamaktadır. Ben Realtek gelen bilgisayarın oyuncunun son sürücüyü indirilmiş, fakat sorun olmaya devam ediyor. Yavaş oynatma ve çatırdama.
Reply

Register

Bookmarks