![]() |
|
| |||
| |||
| CD / DVD RW sürücüsü mükemmel 14 ay boyunca çalıştı. Şimdi ses CD'ler yavaş ses ve çevresinde 25rpm bir 33rpm vinil disk gibi çalışan gelen izler. There is also a popping ve arka planda çatırdama. PC yapımcısı 'Gateway' sürücü kaldırmayı önerdi ve makine yeniden başlatılmasını. Bu fark yaptı. Bir yazılım sorunu veya mekanik (motor) sorun mu var? Bir fikrin var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne müzik disk kapalı oynamak hakkında?
| |||
| |||
| Soru Dave İyi Sadece oynadı müzik, Windows Media Player kayıtlı - da yavaş sesleri - Her ne kadar biraz söylemek zor, çünkü bu aracı şeyler - ancak geçen gün daha yavaş gibi yapar. Tom |
|
| |||
| |||
| Ses kartı sürücülerini güncellemeyi dene, ben çok da gerçek sürücü's şüpheliyim. |
|
| |||
| |||
| Daha sonra Dave - Timne çalışacağız hemen dışarı yakında (kapalı) baskı yapıyor - ama kesinlikle ses kartı sürücüleri yarın sabah güncelleştirmekte çalışacağız. Geri sonuçlarını bildirir. Tom |
|
| |||
| |||
| Ayrıca bir codec paketini yüklemeyi deneyin; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm |
|
| |||
| |||
| Ses kartı Realtek sitesinden en son sürücü güncelleme Yüklü (yapımcıları). Hayır başarısı - sorun olmaya devam ediyor. Ücretsiz-codec sitesinde, ancak Looked biraz kötü değerlendirmeleri gönderen ertelemek, hata bir çok gibi görünüyor! Windows Media Player ile internet sitelerinden ses Akış iyi geliyor. |
|
| |||
| |||
| Daha fazla bilgi yeniden CD / DVD oynatıcı sorunlar. Ses parçalar yapmak parçalarını sabit diske kaydedilmiş gelen oyun ok. Parçalar flash kart kaydedilir Ayrıca mükemmel Reprodiksüyon. Ben büyük Freecom harici CD dışarı kökleri var / Ben önceki PC ile kullanılabilen DVD ünitesi ve USB üzerinden bağlı. Bu da ses mükemmel olan belki de bu ses kartı tamam olduğunu göstermektedir oynamaktadır. Ben Realtek gelen bilgisayarın oyuncunun son sürücüyü indirilmiş, fakat sorun olmaya devam ediyor. Yavaş oynatma ve çatırdama. |
![]() |
|
| Bookmarks |