менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Низька працює CD / DVD RW Drive

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 листопада 2007, 09:42
Нові члени групи

Default Низька працює CD / DVD RW Drive

Мій CD / DVD-RW привід працював відмінно протягом 14 місяців. Зараз треки з аудіо CD звучать повільно і трудився, як 33rpm вінілових дисків близько 25rpm. Існує також Popping і тріск у фоновому режимі. Виробник ПК "воротами" запропонував видалити привід і перезапуску моїй машині. Це не має значення. Хіба проблема програмного забезпечення або механічними (двигун) проблема?
Будь-які ідеї Out There?
Old 24 листопада 2007, 09:53
Адміністратор групи

А як щодо відтворення музики з жорсткого диска?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 24 листопада 2007, 10:17
Нові члени групи

Хороше запитання Дейв

Просто грав музику, збережені в Windows Media Player - теж звучить повільна, - хоча це трохи складніше сказати, тому що це інструментальні речі - але це здається повільним, ніж в інший день.

Тома
Old 24 листопада 2007, 10:21
Адміністратор групи

Спробуйте оновити драйвери звукової карти, я дуже сумніваюся, це фактичний диск.
Old 24 листопада 2007, 10:27
Нові члени групи

Чи буде спробувати, що пізніше Dave - Час не терпить зараз (Off скоро), - але, безумовно, спробує оновлення драйверів звукової карти завтра вранці. Чи будуть звітувати про результати.

Тома
Old 24 листопада 2007, 10:30
Адміністратор групи

Також спробуйте встановити пакет кодеків; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm
Old 25 листопада 2007, 07:02
Нові члени групи

Встановлена останні оновлення драйверів з сайту Realtek (творці звуковою картою). Ні успіху - проблема залишається. Подивився на безкоштовні кодеки-сайт, але трохи відкласти для бідних відгуки Написав, здається, є багато помилок! Потокове аудіо з веб-сайтів за допомогою Windows Media Player Звучить чудово.
Old 29 листопада 2007, 03:29
Нові члени групи

Подальша інформація повторно CD / DVD-плеєр проблем. Аудіо треки робити Слухати OK з композицій, які зберігаються на жорсткому диску. Крім того, здійснене відтворення композицій з зберігається на флеш-карту. Я викорінити моя старша Freecom зовнішнього CD / DVD підрозділ, яке я використав з моїм попереднім комп'ютера і підключити через USB. Це також прослуховування аудіо чудово, що, можливо припустити, що звукова карта ОК. Я скачав останню версію драйвера від Realtek для гравця мого комп'ютера, але проблема залишається. Уповільнений відтворення і тріск.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Біг Дуже повільно curlysmith Генеральний обладнання чат 5 12 вересня 2009 02:48
Допоможіть! Мій ноутбук працює повільно g3rtlush Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 6 4 листопада 2008 17:19
Запуск інтернет Низька madcows7 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 11 жовтня 2008 13:54
Computor працює повільно, lambytd Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 9 5 лютого 2008 11:16
Мій новий Comp працює повільно, Лопата Операційні системи Windows 2 3 лютого 2008 21:43
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.