![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій CD / DVD-RW привід працював відмінно протягом 14 місяців. Зараз треки з аудіо CD звучать повільно і трудився, як 33rpm вінілових дисків близько 25rpm. Існує також Popping і тріск у фоновому режимі. Виробник ПК "воротами" запропонував видалити привід і перезапуску моїй машині. Це не має значення. Хіба проблема програмного забезпечення або механічними (двигун) проблема? Будь-які ідеї Out There? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А як щодо відтворення музики з жорсткого диска?
| |||
| |||
| Хороше запитання Дейв Просто грав музику, збережені в Windows Media Player - теж звучить повільна, - хоча це трохи складніше сказати, тому що це інструментальні речі - але це здається повільним, ніж в інший день. Тома |
|
| |||
| |||
| Спробуйте оновити драйвери звукової карти, я дуже сумніваюся, це фактичний диск. |
|
| |||
| |||
| Чи буде спробувати, що пізніше Dave - Час не терпить зараз (Off скоро), - але, безумовно, спробує оновлення драйверів звукової карти завтра вранці. Чи будуть звітувати про результати. Тома |
|
| |||
| |||
| Також спробуйте встановити пакет кодеків; http://www.free-codecs.com/download/...oDecS_Pack.htm |
|
| |||
| |||
| Встановлена останні оновлення драйверів з сайту Realtek (творці звуковою картою). Ні успіху - проблема залишається. Подивився на безкоштовні кодеки-сайт, але трохи відкласти для бідних відгуки Написав, здається, є багато помилок! Потокове аудіо з веб-сайтів за допомогою Windows Media Player Звучить чудово. |
|
| |||
| |||
| Подальша інформація повторно CD / DVD-плеєр проблем. Аудіо треки робити Слухати OK з композицій, які зберігаються на жорсткому диску. Крім того, здійснене відтворення композицій з зберігається на флеш-карту. Я викорінити моя старша Freecom зовнішнього CD / DVD підрозділ, яке я використав з моїм попереднім комп'ютера і підключити через USB. Це також прослуховування аудіо чудово, що, можливо припустити, що звукова карта ОК. Я скачав останню версію драйвера від Realtek для гравця мого комп'ютера, але проблема залишається. Уповільнений відтворення і тріск. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Біг Дуже повільно | curlysmith | Генеральний обладнання чат | 5 | 12 вересня 2009 02:48 |
| Допоможіть! Мій ноутбук працює повільно | g3rtlush | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 4 листопада 2008 17:19 |
| Запуск інтернет Низька | madcows7 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 11 жовтня 2008 13:54 |
| Computor працює повільно, | lambytd | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 5 лютого 2008 11:16 |
| Мій новий Comp працює повільно, | Лопата | Операційні системи Windows | 2 | 3 лютого 2008 21:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |