![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moj zvuk se funkcionirati više na sve, kad sam stavio cd u prozoru multimeider kaže nema audio hardver ili ne reagira, a zvučnik je prešao preko bottem pravo courner veliki prob ne samo dosadne |
|
| |||
| |||
| Jeste li obavili Windows nedavno update? Ako ste onda nađem da namjerava ažurirati audio karticu na krivi driver. Vrsta devmgmt.msc u pokrenuti naredbu i provjerite da je vaš audio driveri su instalirali ispravno. Ako ih ima! uz to, duplo kliknite na nju, idite na karticu vozača i pokušati roll back vozaču. Ne zaboravite ponovo pokrenuti ako je uspješno instalira ponovo prethodni upravljački program |
|
| |||
| |||
| Možete pokušati otići u control panel i vidi. Klikom na Zvuk i audio uređaje. Pobrinite se nije prigušen ili ništa, i potvrdite okvir koji kaže "Place volume icon in traci. To bi moglo popraviti zvučnik ikona na programskoj traci.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. svibanj 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. ožujak 2009 02:03 |
| Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav | Tplayer2007 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 13 siječanj 2009 15:43 |
| MP3 zvuk u redu, ali drugi zvuk otišao krivu! | FamicomFreak | Multimedija i kodeci | 7 | 25 siječanj 2008 10:33 |
| Thread Tools | |
| |