![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano garsas neveikia, ne visuose, kai aš įdėti į langą CD multimeider sako "ne" garso aparatūros ar nereaguoja, ir kalbėtojas išgyveno bottem teisę courner nėra didelis bū tiesiog erzina |
|
| |||
| |||
| Ar Jums atlikti Windows update neseniai? Jei turite tada man atrodo, kad jis ketina atnaujinti garso kortelę klaidingą vairuotojas. Rūšis devmgmt.msc į komandą ir įsitikinkite, kad jūsų garso tvarkykles įdiegti teisingai. Jei jie! šalia jo, dukart spustelėkite jį, eikite į skirtuką Tvarkyklė ir pabandyti Roll Atgal mašinistą. Atminkite, kad atnaujinti, jei jis sėkmingai iš naujo įdiegti savo ankstesnes vairuotojas |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti eiti į Control Panel ir pamatyti. Spauskite Garsai ir garso įrenginiai. Įsitikinkite, kad jis ne išjungtas, arba nieko, ir pažymėkite žymės langelį, kuriame sakoma 'Place tomas piktogramą užduočių juostoje. " Tai gali nustatyti garsiakalbio piktogramą užduočių juostoje.
__________________ Hi:) |