menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Zvukové preč?

Reply

Thread Tools
Old 10. novembra 2008, 15:04
Člen Skupina

Default Zvukové preč?

môj zvuk doesnt práce už vôbec, keď som dal cd do okna multimeider hovorí žiadny zvukový hardware alebo nereaguje a hovorca prešiel v botte právo courner nie je veľký problém práve otravný
Old 14.listopadu 2008, 13:11
Nový člen skupiny

Default Zvukové preč?

Už ste vykonali aktualizáciu systému Windows nedávno? Máte-li potom som zistila, že má v úmysle aktualizovať zvukovej karty do zlé vodiča.

Napísať text devmgmt.msc do spustení príkazu a skontrolovať, či vaše audio ovládače sú nainštalovať správne. Ak majú! vedľa nej, dvakrát kliknite na neho, choďte na kartu vodiča a pokúsiť sa vrátiť späť na vodiča.

Nezabudnite reštartovať, ak ju úspešne re-inštalácii predchádzajúce vodiča
Old 16.listopadu 2008, 22:43
Darcu Skupina

Default Zvukové preč?

Môžete skúsiť ísť na ovládacom paneli a uvidíte. Kliknite na Zvuky a zvukové zariadenia. Uistite sa, že to nie je stlmený alebo čokoľvek, a začiarknite políčko, ktoré hovorí, 'Miesto objem ikonu v hlavnom paneli.' To by mohlo opraviť ikonu reproduktora na hlavnom paneli.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.