![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
môj zvuk doesnt práce už vôbec, keď som dal cd do okna multimeider hovorí žiadny zvukový hardware alebo nereaguje a hovorca prešiel v botte právo courner nie je veľký problém práve otravný
|
|
|
|||
|
|||
|
Už ste vykonali aktualizáciu systému Windows nedávno? Máte-li potom som zistila, že má v úmysle aktualizovať zvukovej karty do zlé vodiča.
Napísať text devmgmt.msc do spustení príkazu a skontrolovať, či vaše audio ovládače sú nainštalovať správne. Ak majú! vedľa nej, dvakrát kliknite na neho, choďte na kartu vodiča a pokúsiť sa vrátiť späť na vodiča. Nezabudnite reštartovať, ak ju úspešne re-inštalácii predchádzajúce vodiča |
|
|
|||
|
|||
|
Môžete skúsiť ísť na ovládacom paneli a uvidíte. Kliknite na Zvuky a zvukové zariadenia. Uistite sa, že to nie je stlmený alebo čokoľvek, a začiarknite políčko, ktoré hovorí, 'Miesto objem ikonu v hlavnom paneli.' To by mohlo opraviť ikonu reproduktora na hlavnom paneli.