![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| мій звук оленяча шкіра робота більше не на всіх, коли я поклав диск у вікні multimeider говорить "ні аудіопристроїв або не відповідати, і спікера пройшла через bottem courner правом, а не велика проб просто дратує |
|
| |||
| |||
| Ви виконали Windows Update останнім часом? Якщо у вас є те я вважаю, що він має намір оновити звукову карту в неправильний драйвер. Друкувати devmgmt.msc в команду "Виконати" і перевірити, що ваші аудіо драйвера встановіть правильно. Якщо у них є! поруч з ним, двічі клацніть по ньому, перейдіть на вкладку "Драйвер" і спробувати відкинути драйвер. Не забудьте перезапустити, якщо вона успішно повторно встановлює ваш попередній драйвер |
|
| |||
| |||
| Ви можете спробувати зайдіть в Панель управління і подивимося. Натисніть на Звуки та аудіопристрої. Переконайтеся, що він не вимикається або що завгодно, і встановіть прапорець, який говорить: "Місце тому іконка в панелі задач. ' Це може виправити спікера іконка в панелі задач.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 травня 2009 20:59 |
| Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29 березня 2009 02:03 |
| Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання | Tplayer2007 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 13 січня 2009 15:43 |
| MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так! | FamicomFreak | Мультимедіа & кодеки | 7 | 25 січня 2008 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |