по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Задача бар, липсва звук / обем икона

Reply

Нишка Инструменти
Old 18-ти януари, 2008, 16:12
Член Група

Айв Опитах всичко за това.
Но преди няколко дни имах вирус, който повредени много. EXE файл, а някои как Почука ми звук.
Но аз имам много помагат в вируса форуми и вирусът е бил премахнат, но звук Проблемът все още остава.

Моите симптоми са ...

Звук, когато се играят игри, използвайте Windows Media Player и обща компютърна шумове и неща.
Но аз DONT получите звук за YouTube и вградени видеоклипове.
Аз също DONT имат добро иконата в лентата на задачите, въпреки че му е била да го покаже.
Айв reinstalled кодеци, драйвери и други неща като флаш плъгин и още ... не звук икона или всеки звук на YouTube.
Получавам звук за други неща, а аз да промените силата на звука, като отидете на проекта / Run и въвеждайки sndvol32.exe (или отиваш на дълъг път чрез аксесоарите / развлечения .. и т.н.), но този доста abit на караница.
Аз също арго превърне обем определени използвайки моите говорители като моя говорители работят чрез настройките на компютъра и всичко останало.
Имам снимка на екрана да се провери, че всичко е в ред, за да работят:

http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg

Може ли някой да ми помогне?
Айв търсили и търсили възрасти и сега наистина започвам да буболечка мен.

Благодарности!
Old 19-ти януари, 2008 година, 02:34
Номер на групата

Имате ли достъп до XP CD? Може да се направи на мястото преинсталиране, които биха се запази всичките си progs / настройки.

Били ли сте опитвали

SFC / scannow

за да види дали това помага?

Old 19 януари 2008, 10:30
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mike0001 View Post
Имате ли достъп до XP CD? Може да се направи на мястото преинсталиране, които биха се запази всичките си progs / настройки.

Били ли сте опитвали

SFC / scannow

за да види дали това помага?
За съжаление ми е всички XP CD's, че сме на моята машина и той живее в четене (аз живея в southend / Есекс).

SFC / scannow?
Как да направя това?
Old 20 януари 2008, 15:22
Номер на групата

Нямате нужда от същото CD, просто някой, който е една и съща версия (Начало / Pro) и SP2, ако сте SP2.

Old 21-ви януари, 2008 година, 00:34
Член Група

Знам, =], неговата просто Не знам кой с XP CD = [.

Въпреки, че аз ще направя телефонни разговори.
Old 4-ти ноември, 2008, 12:37
Новите държави Група

Здравейте,,

сте успели да се фиксира звука въпрос?

Im като точно същия проблем и Айв били googling за последните седмици за решение, но couldnt намеря: (

Аз само намери подобен пункт за разрешаването на MAC, но Im използвайки XP ..
http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908

някакви идеи?
отколкото
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc