![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Айв Опитах всичко за това. Но преди няколко дни имах вирус, който повредени много. EXE файл, а някои как Почука ми звук. Но аз имам много помагат в вируса форуми и вирусът е бил премахнат, но звук Проблемът все още остава. Моите симптоми са ... Звук, когато се играят игри, използвайте Windows Media Player и обща компютърна шумове и неща. Но аз DONT получите звук за YouTube и вградени видеоклипове. Аз също DONT имат добро иконата в лентата на задачите, въпреки че му е била да го покаже. Айв reinstalled кодеци, драйвери и други неща като флаш плъгин и още ... не звук икона или всеки звук на YouTube. Получавам звук за други неща, а аз да промените силата на звука, като отидете на проекта / Run и въвеждайки sndvol32.exe (или отиваш на дълъг път чрез аксесоарите / развлечения .. и т.н.), но този доста abit на караница. Аз също арго превърне обем определени използвайки моите говорители като моя говорители работят чрез настройките на компютъра и всичко останало. Имам снимка на екрана да се провери, че всичко е в ред, за да работят: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Може ли някой да ми помогне? Айв търсили и търсили възрасти и сега наистина започвам да буболечка мен. Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Имате ли достъп до XP CD? Може да се направи на мястото преинсталиране, които биха се запази всичките си progs / настройки. Били ли сте опитвали SFC / scannow за да види дали това помага?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Цитат:
SFC / scannow? Как да направя това? |
|
| |||
| |||
| Нямате нужда от същото CD, просто някой, който е една и съща версия (Начало / Pro) и SP2, ако сте SP2.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Знам, =], неговата просто Не знам кой с XP CD = [. Въпреки, че аз ще направя телефонни разговори. |
|
| |||
| |||
| Здравейте,, сте успели да се фиксира звука въпрос? Im като точно същия проблем и Айв били googling за последните седмици за решение, но couldnt намеря: ( Аз само намери подобен пункт за разрешаването на MAC, но Im използвайки XP .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 някакви идеи? отколкото |