menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Liště, chybí zvuk / hlasitost ikona

Reply

Thread Nástroje
Old 18 leden 2008, 16:12
Člen Skupina

Ive vyzkoušeli všechno pro tenhle.
Ale před pár dny jsem měl nějaký virus, aby poškozený mnoho. Exe soubory a některé, jak vysunutí můj zvuk.
Ale mám hodně pomohla ve fórech virus a virus byl odstraněn, ale zvuk problém stále zůstává.

Mé příznaky jsou ...

Zvuk, když jsem hrát hry, používat Windows Media Player a obecné počítačové zvuky a tak.
Ale já dont mít žádný zvuk na youtube a vestavěné videa.
I dont také mít dobrou ikonu v liště, přestože jeho byly stanoveny na to objeví.
Ive přeinstalovány kodeky, ovladače a jiné věci, jako je flash plugin a ještě ... žádný zvuk ikonu nebo jakýkoli zvuk na youtube.
Mám zvuk o jiné věci a mohu měnit objem tím, že půjdete na start / spustit a psát do sndvol32.exe (nebo jít na dlouhou cestu přes příslušenství / zábava atd. ..), ale to je docela abit ze zmatků.
Také jsem cant zase dolů hlasitost pomocí mé reproduktory jako moji práci přes reproduktory v počítači nastavení, a tak.
Mám snímku, aby ověřil, že vše je v pořádku, aby práce:

http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg

Může mi někdo pomoct?
Ive hledali a hledali pro své stáří a nyní opravdu začíná mi chyba.

Díky!
Old 19 leden 2008, 02:34
Dárce Skupina

Máte přístup k XP CD? Dalo by se dělat na místě, která by zachovala přeinstalujete všechny vaše progs / nastavení.

Už jste vyzkoušeli

sfc / scannow

abyste viděli, zda to pomůže?

Old 19. ledna 2008, 10:30
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Máte přístup k XP CD? Dalo by se dělat na místě, která by zachovala přeinstalujete všechny vaše progs / nastavení.

Už jste vyzkoušeli

sfc / scannow

abyste viděli, zda to pomůže?
Bohužel, moje má všechny XP CD, které jsme použili na mém stroji a žije ve čtení (žiji v Southend / Essex).

Sfc / scannow?
Jak to mám udělat?
Old 20 leden 2008, 15:22
Dárce Skupina

Nemusíte stejné CD, tak někdo to je stejné verze (Home / Pro) SP2 a pokud máte SP2.

Old 21 leden 2008, 00:34
Člen Skupina

Já vím =], její I dont vědět jen někdo s XP cd = [.

Přestože jsem se učinit nějaké phonecalls.
Old 4 listopadu 2008, 12:37
Nový člen skupiny

Ahoj,

jste podařilo opravit zvuk problém?

im mají přesně stejný problém a bylo IVE googling za poslední týden za řešení, ale couldnt najít: (

Já jen našel podobný post pro řešení na MAC, ale im pomocí XP ..
http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908

jakékoliv nápady?
thanx
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.