![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ive vyzkoušeli všechno pro tenhle. Ale před pár dny jsem měl nějaký virus, aby poškozený mnoho. Exe soubory a některé, jak vysunutí můj zvuk. Ale mám hodně pomohla ve fórech virus a virus byl odstraněn, ale zvuk problém stále zůstává. Mé příznaky jsou ... Zvuk, když jsem hrát hry, používat Windows Media Player a obecné počítačové zvuky a tak. Ale já dont mít žádný zvuk na youtube a vestavěné videa. I dont také mít dobrou ikonu v liště, přestože jeho byly stanoveny na to objeví. Ive přeinstalovány kodeky, ovladače a jiné věci, jako je flash plugin a ještě ... žádný zvuk ikonu nebo jakýkoli zvuk na youtube. Mám zvuk o jiné věci a mohu měnit objem tím, že půjdete na start / spustit a psát do sndvol32.exe (nebo jít na dlouhou cestu přes příslušenství / zábava atd. ..), ale to je docela abit ze zmatků. Také jsem cant zase dolů hlasitost pomocí mé reproduktory jako moji práci přes reproduktory v počítači nastavení, a tak. Mám snímku, aby ověřil, že vše je v pořádku, aby práce: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Může mi někdo pomoct? Ive hledali a hledali pro své stáří a nyní opravdu začíná mi chyba. Díky! |
|
| |||
| |||
| Máte přístup k XP CD? Dalo by se dělat na místě, která by zachovala přeinstalujete všechny vaše progs / nastavení. Už jste vyzkoušeli sfc / scannow abyste viděli, zda to pomůže?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
Sfc / scannow? Jak to mám udělat? |
|
| |||
| |||
| Nemusíte stejné CD, tak někdo to je stejné verze (Home / Pro) SP2 a pokud máte SP2.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Já vím =], její I dont vědět jen někdo s XP cd = [. Přestože jsem se učinit nějaké phonecalls. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jste podařilo opravit zvuk problém? im mají přesně stejný problém a bylo IVE googling za poslední týden za řešení, ale couldnt najít: ( Já jen našel podobný post pro řešení na MAC, ale im pomocí XP .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 jakékoliv nápady? thanx |