μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Task Bar, λείπουν ήχου / όγκο εικονίδιο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Ιανουαρίου, 2008, 16:12
Μέλος Ομάδα

Default Task Bar, λείπουν ήχου / όγκο εικονίδιο

IVe δοκιμάσει τα πάντα για αυτή.
Αλλά πριν από λίγες μέρες είχα έναν ιό που κατεστραμμένο πολλά. Exe αρχεία και ορισμένες πώς καθορίζονται μου χτύπησε ήχο.
Αλλά έχω πολλή βοήθεια στο φόρουμ του ιού και την απομάκρυνση ιών, αλλά ο ήχος εξακολουθεί να παραμένει πρόβλημα.

My συμπτώματα είναι ...

Ήχος όταν παίζουν παιχνίδια, χρησιμοποιήστε το Windows Media Player και γενικά υπολογιστή θορύβους και τέτοια.
Αλλά εγώ dont get any ήχου για το YouTube και τα ενσωματωμένα βίντεο.
Ι dont έχει επίσης μια καλή εικόνα για το έργο μπαρ, ακόμα και αν το έχουν αυτό που φαίνεται να έχει.
IVe επανεγκατασταθούν κωδικοποιητών, οδηγούς και άλλα πράγματα όπως το flash plugin και ακόμα ... δεν εικονίδιο ήχου ή κάθε ήχο για youtube.
Έχω ήχο σε άλλα πράγματα και είμαι σε θέση να αλλάξετε την ένταση του ήχου από πρόκειται να ξεκινήσει / run και πληκτρολογώντας sndvol32.exe (ή θα το μακρύ δρόμο μέσα από τα εξαρτήματα / ψυχαγωγίας .. κλπ.), αλλά αρκετά thats abit των ταλαιπωρία.
Θεωρώ επίσης σημαντική τη σειρά του όγκου καθορίζονται χρησιμοποιώντας ηχεία μου ως ομιλητές μου εργασία μέσω του υπολογιστή ρυθμίσεις και τέτοια.
Έχω μια εικόνα για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει για την εργασία:

http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;
IVe έψαξε και έψαξε για τις ηλικίες και τα πραγματικά τώρα αρχίζει να σφάλμα μου.

Ευχαριστώ!
Old 19 Ιανουαρίου 2008, 02:34
Ομάδα Δωρητών

Να έχετε πρόσβαση σε ένα CD XP; Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια θέση που θα διατηρήσει επανεγκαταστήσετε όλα σας PROGS / ρυθμίσεις.

Έχετε δοκιμάσει

sfc / scannow

για να δείτε αν αυτό βοηθάει;

Old 19 Ιανουαρίου 2008, 10:30
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Mike0001 View Post
Να έχετε πρόσβαση σε ένα CD XP; Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια θέση που θα διατηρήσει επανεγκαταστήσετε όλα σας PROGS / ρυθμίσεις.

Έχετε δοκιμάσει

sfc / scannow

για να δείτε αν αυτό βοηθάει;
Δυστυχώς μου έχει όλα τα CD με XP που χρησιμοποιούνται για το μηχάνημά μου και ζει στην ανάγνωση (Ζω σε Southend / Essex).

Sfc / scannow?
Πώς θα το κάνω;
Old 20ης Ιανουαρίου 2008, 15:22
Ομάδα Δωρητών

Δεν χρειάζεται το ίδιο CD, μόνο κάποιος που του είναι η ίδια έκδοση (Home / Pro) και SP2 αν έχετε SP2.

Old 21 Γενάρη 2008, 00:34
Μέλος Ομάδα

Γνωρίζω =], το μόνο Ι dont ξέρει κανείς με ένα cd XP = [.

Αν και θα κάνω μερικά phonecalls.
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 12:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου,

σας έχουμε κατορθώσει να ορίσει τον ήχο το θέμα;

im έχοντας ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ήταν Googling IVE για την τελευταία εβδομάδα, για μια λύση, αλλά couldnt βρω: (

i βρέθηκαν μόνο μια παρόμοια θέση για μια λύση για το MAC αλλά im χρησιμοποιώντας XP ..
http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908

καμιά ιδέα;;
thanx
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.