manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Task bar, nestalo zvuka / volume icon

Reply

Thread Tools
Old 18 siječanj 2008, 16:12
Member Group

Ive pokušao je sve za ovaj jedan.
Ali, prije nekoliko dana sam imao virus koji oštećene mnoge. Exe datoteke i neke kako pokucao iz mog zvuk.
Ali imam puno pomoći u virus forumi i virus je maknuti, ali zvuk se problem i dalje ostaje.

Moji simptomi su ...

Sound kad igramo, koristite Windows Media Player i opće računalo buke i stvari.
Ali ja dont dobiti bilo koji zvuk na youtube i embedded videos.
JA isto tako dont imati zvuk ikonu na traci zadataka, čak i ako je postavljena njegova ga imati se pojavljuju.
Ive reinstalled codec, vozača i drugih stvari kao što su flash plugin-a i dalje ... nema zvuka ikonu ili bilo koji zvuk na youtube.
JA dobiti zvuk na druge stvari i ne mogu promijeniti glasnoću tako da odete na start / pokrenuti i tipkati u sndvol32.exe (ili ide na dalek put preko pribor / zabavu .. itd), ali taj prilično abit of gnjavažu.
I ja licemjerje skretanje glasnoće prema dolje koristeći moj govornika kao moj rad preko zvučnika na računalu postavke i ostalo.
Imam screenshot kako bi provjerili da je sve u cilju da se rad:

http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg

Može bilo tko pomoć mene?
Ive pronicali i tražili dobi sada i njegove zaista počinje bug me.

Hvala!
Old 19 siječanj 2008, 02:34
Donatorska Grupa

Imate li pristup na XP CD? Mogli biste raditi u jednom mjestu reinstalirati koji će sačuvati sve vaše progs / postavke.

Jeste li pokušao

sfc / scannow

da vidi da li pomaže?

Old 19 sij 2008, 10:30
Member Group

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Imate li pristup na XP CD? Mogli biste raditi u jednom mjestu reinstalirati koji će sačuvati sve vaše progs / postavke.

Jeste li pokušao

sfc / scannow

da vidi da li pomaže?
Nažalost, moj ima sve XP CD-a koje smo koristili na moj stroj i on živi u čitanju (I live in Southend / Essex).

Sfc / scannow?
Kako bih to učiniti?
Old 20 siječanj 2008, 15:22
Donatorska Grupa

Ne morate na isti CD, samo je to bilo tko je ista verzija (Home / Pro) i SP2 i ako ste SP2.

Old 21 siječanj 2008, 00:34
Member Group

Znam =], njegova samo ja dont znati bilo tko sa XP cd = [.

Iako će neki phonecalls.
Old 4. studenog 2008, 12:37
Novi član grupe

Hi,

Jeste li uspjeli popraviti zvuk problem?

im imaju isti problem i ive bio googling za protekli tjedan za neko rješenje, ali couldnt naći: (

ja jedini pronašao sličan post za rješenje o MAC ali im koristeći XP ..
http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908

bilo koji ideja?
Thanx
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.