![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive pokušao je sve za ovaj jedan. Ali, prije nekoliko dana sam imao virus koji oštećene mnoge. Exe datoteke i neke kako pokucao iz mog zvuk. Ali imam puno pomoći u virus forumi i virus je maknuti, ali zvuk se problem i dalje ostaje. Moji simptomi su ... Sound kad igramo, koristite Windows Media Player i opće računalo buke i stvari. Ali ja dont dobiti bilo koji zvuk na youtube i embedded videos. JA isto tako dont imati zvuk ikonu na traci zadataka, čak i ako je postavljena njegova ga imati se pojavljuju. Ive reinstalled codec, vozača i drugih stvari kao što su flash plugin-a i dalje ... nema zvuka ikonu ili bilo koji zvuk na youtube. JA dobiti zvuk na druge stvari i ne mogu promijeniti glasnoću tako da odete na start / pokrenuti i tipkati u sndvol32.exe (ili ide na dalek put preko pribor / zabavu .. itd), ali taj prilično abit of gnjavažu. I ja licemjerje skretanje glasnoće prema dolje koristeći moj govornika kao moj rad preko zvučnika na računalu postavke i ostalo. Imam screenshot kako bi provjerili da je sve u cilju da se rad: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Može bilo tko pomoć mene? Ive pronicali i tražili dobi sada i njegove zaista počinje bug me. Hvala! |
|
| |||
| |||
| Imate li pristup na XP CD? Mogli biste raditi u jednom mjestu reinstalirati koji će sačuvati sve vaše progs / postavke. Jeste li pokušao sfc / scannow da vidi da li pomaže?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Sfc / scannow? Kako bih to učiniti? |
|
| |||
| |||
| Ne morate na isti CD, samo je to bilo tko je ista verzija (Home / Pro) i SP2 i ako ste SP2.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Znam =], njegova samo ja dont znati bilo tko sa XP cd = [. Iako će neki phonecalls. |
|
| |||
| |||
| Hi, Jeste li uspjeli popraviti zvuk problem? im imaju isti problem i ive bio googling za protekli tjedan za neko rješenje, ali couldnt naći: ( ja jedini pronašao sličan post za rješenje o MAC ali im koristeći XP .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 bilo koji ideja? Thanx |