![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ive próbált mindent ez. De néhány nappal ezelőtt volt egy vírus, hogy a sok sérült. Exe fájlokat, és hogyan kiütötte my hangot. De van egy csomó segíteni fórumok és a vírus, a vírus volt távoli, de a hang továbbra is probléma. Saját tünetek ... Hang mikor játszunk, a Windows Media Player és az általános számítógépes hangok, meg ilyenek. De én dont kap semmilyen hangot a YouTube és a beágyazott videók. Azt is Nincs hang ikonra a feladata, bár, bár állították, hogy ez jelenik meg. Ive újratelepítendő codec, a járművezetők és az egyéb dolgok, mint a flash plugin és még ... nincs hang ikonra, vagy a hang youtube. ÉN kap hangot az egyéb dolgokat, és tudom megváltoztatni a mennyiségét fog start / run és gépelni sndvol32.exe (vagy megy a hosszú utat kiegészítők / szórakoztatás, stb ..), de amit igen Abit a szóváltás. Én is vidám viszont a Halkítás én hangfalak segítségével, mint a hangszórók keresztül dolgozik a számítógép beállításait, meg ilyesmi. Nekem van egy screenshot, hogy ellenőrizze, hogy minden rendben van úgy, hogy ez a munka: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Can anyone help me? Ive searched és keresett korok és igazán most kezd bug nekem. Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Van számára egy XP CD-t? Lehet nem egy helyen újratelepítéséhez amely megőrzi minden progs / beállítások. Már próbáltam sfc / scannow hogy ha ez segít?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Sfc / scannow? Hogyan I do that? |
|
| |||
| |||
| Önnek nem kell ugyanazt a CD-t, csak senki, hogy ugyanaz a változat (Home / Pro), és SP2 ha van SP2.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Tudom =], hogy csak én dont tud akárki egy XP cd = [. Bár a néhány telefonjaink. |
|
| |||
| |||
| Szia, ugye sikerült rögzíteni a hangot a kérdésben? im amely pontosan ugyanazt a problémát, és ive googling az elmúlt héten a megoldás, de couldnt talál: ( Csak találtam egy hasonló elküldeni a megoldást a Mac, de im használ XP .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 any ideas? thanx |