![]() |
|
| |||
| |||
| Ive ניסו הכל בשביל זה. אבל לפני כמה ימים היה לי וירוס כי רבים ניזוקו. Exe קבצים וחלק איך דפקו את הקול שלי. אבל יש לי הרבה עזרה של וירוס פורומים הווירוס הוסר, אך הבעיה עדיין נשארת קול. תופעות אלה הן שלי ... צליל כאשר אני משחק משחקים, משתמש ב-Windows Media Player תויללכו מחשב רעשים וכאלה. אבל אני dont להגיע לכל צליל עבור YouTube ו קטעי וידאו מוטבעים. אני גם צריך dont צליל הסמל של שורת המשימות, למרות שלה נקבע כדי לקבל אותו. Ive מחדש רכיבי codec, נהגים ועוד דברים כמו Flash plugin של ועדיין ... לא נשמע קול כל סמל או ב-YouTube. אני מקבל סאונד על דברים אחרים ואני יכול לשנות את עוצמת הקול על ידי לחיצה על התחל / ו להפעיל להקליד sndvol32.exe (או הולכים בדרך הארוכה באמצעות עזרים / בידור וכו '..) אבל thats למדי abit של מאבק. אני גם לשפע להפעיל את הנמכת עוצמה באמצעות הרמקולים שלי רמקולים עבודה דרך הגדרות המחשב וכאלה. יש לי צילום מסך כדי לוודא כי הכל על מנת לעבוד על זה: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg מישהו יכול לעזור לי? Ive חיפשו וחיפשו עבור גילאי עכשיו ואת באמת מתחיל לי באג. תודה! |
|
| |||
| |||
| האם יש לך גישה ל XP לכונן? אתה יכול לעשות את פעולת במקום להתקין מחדש את כל אשר היה לשמר את progs / הגדרות. האם ניסית sfc / scannow כדי לראות אם זה עוזר?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Sfc / scannow? איך הייתי עושה את זה? |
|
| |||
| |||
| אתה לא צריך לעשות את אותו תקליטור, פשוט כי אף אחד הוא של אותה גרסה (Home / Pro) ו SP2 אם יש לך את SP2.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני יודע =], את פשוט אני יודע dont מישהו עם XP לכונן = [. למרות שאני יהיה לבצע כמה phonecalls. |
|
| |||
| |||
| שלום, האם הצליח לפתור את הבעיה נשמע? IM נתקל בדיוק באותה בעיה ו ive been googling במשך השבוע האחרון עבור פתרון אבל couldnt למצוא שום: ( אני רק נמצא דומה לכתוב עבור פתרון על MAC אבל IM באמצעות XP .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 רעיונות כלשהם?? thanx |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סאונד נעלם ואת סמל לשפע לחזור! אנא עזור | jefechico | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 6 יוני 2009 14:51 |
| היקף חסר שליטה | icu222much | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -28 דצמבר 2008 21:23 |
| שינוי סמל ל-IE קיצור קיצור סמל האתר | bristolspark | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 10 | 12th אוקטובר 2008 12:25 |
| Unmountable האתחול Please Help | שעון קיץ בריטי | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 4th ינואר 2008 17:28 |
| היקף השליטה סמל חסר שולחן העבודה! | TheDellMan | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 4th נובמבר 2007 16:20 |
| שרשרת כלים | |
| |