mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Užduočių juostoje, trūksta gero / tūrio ikona

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 18, 2008, 16:12
Narys

Default Užduočių juostoje, trūksta gero / tūrio ikona

Ive bandė viską už šį vieną.
Bet prieš kelias dienas turėjau viruso pažeista daug. Exe failus ir kai kaip išmuštas Mano garsas.
Bet aš ir padėti virusas forumai aikštelė ir virusas buvo pašalinta, bet garso problema vis dar išlieka.

Mano simptomai ...

Garsas, kai aš žaisti žaidimus, naudoti Windows Media Player ir bendras kompiuterio triukšmas ir stuff.
But I Dont jokių YouTube garso ir įterptųjų filmai.
Aš taip pat nereikės garso piktogramą užduočių juostoje, nors jos buvo nustatytos, kad jis būtų rodomas.
Ive iš naujo kodekus, vairuotojų ir kitų medžiagų, pavyzdžiui Flash plugin's ir dar ... Nėra garso piktograma arba bet koks youtube garsas.
Galiu gauti garso kitų dalykų, ir aš galiu pakeisti garsumą, eikite į start / run ir rašyti sndvol32.exe (arba vyksta ilgą kelią per reikmenys / entertainment ir pan ..), bet thats gana ABIT iš vargo.
Aš taip pat cant ruožtu nustatytų naudoja mano kolonėlės mano kolonėlės darbą per kompiuterio parametrus ir medžiagos kiekis.
Turiu Ekrano patikrinti, kad viskas yra tam, kad ji dirbti:

http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg

Can anyone help me?
Ive, ieškojo ir ieškojo amžiaus dabar ir jos tikrai pradeda Re mane.

Ačiū!
Old Sausis 19, 2008, 02:34
Donorų grupės

Ar turite prieigą prie XP CD? Tai galite padaryti vietoj naujo, kurie padėtų išlaikyti visus jūsų progs / parametrai.

Have you tried

sfc / scannow

pamatyti, jei tas padeda?

Old Sausis 19, 2008, 10:30
Narys

Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Ar turite prieigą prie XP CD? Tai galite padaryti vietoj naujo, kurie padėtų išlaikyti visus jūsų progs / parametrai.

Have you tried

sfc / scannow

pamatyti, jei tas padeda?
Deja, man yra visi XP CD, kad mes panaudojome į mano mašiną ir jis gyvena svarstymas (I live in Southend / Essex).

Sfc / scannow?
Kaip man tai padaryti?
Old Sausis 20, 2008, 15:22
Donorų grupės

You don't need to paties CD, tik taip, kas tai yra paties versija (Home / Pro) ir SP2, jei turite SP2.

Old Sausis 21, 2008, 00:34
Narys

Žinau, =], jo tiesiog i dont know kas su XP CD = [.

Nors aš taip padaryti kai phonecalls.
Old Lapkritis 4, 2008, 12:37
Naujas Narys

Hi,,

Ar Jums pavyko nustatyti garso problema?

im, turintys tokią pačią problemą ir Ive "Google" paiešką už praeitą savaitę už sprendimą, tačiau couldnt rasti: (

Aš tik rasti panašių postą Mac, bet jiems tirpalą naudodami XP ..
http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908

any ideas?
thanx
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Garso piktograma atvyko ir Cant Get Back! Padėkite jefechico Sound, Speakers & MP3 Players 1 6 birželis 2009 14:51
Trūksta Volume Control icu222much Windows "operacinės sistemos 2 28 gruodis 2008 21:23
Keitimas IE klavišu piktogramą svetainės piktogramą bristolspark Naršyklėms & FTP Klientai 10 12 spalis 2008 12:25
Unmountable įkrovos PLEASE HELP Britų vasaros laikas Windows "operacinės sistemos 5 4 sausis 2008 17:28
Garsumo piktograma trūksta Desktop! TheDellMan BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 4 lapkritis 2007 16:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.