mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Task bar, trūkstošo skaņu / tilpumu ikona

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 18, 2008, 16:12
Loceklis

IVE centās visu šo vienu.
Bet pirms dažām dienām man bija vīruss, kas bojātu daudz. Exe failiem, un daži, kā pārdota out my sound.
Bet es saņēmu daudz palīdzēt vīrusa forumos un vīruss tika atcelts, bet skaņas problēma joprojām paliek spēkā.

Mani simptomi ...

Skaņu, ja es spēlēt spēles, lietojiet Windows Media Player un vispārēja datoru trokšņiem un stuff.
Bet es dont get any skaņu YouTube un iegulto video.
Es arī dont ir skaņas ikonas uzdevumu joslā, pat ja tā ir noteikta, ir tas parādītos.
IVE pārinstalēta, kodeki, draiveri un citas lietas, piemēram, flash spraudnis's un vēl ... nav skaņas ikonas vai skaņu youtube.
Man skaņa uz citām lietām un varu mainīt apjomu gatavojas sākt / palaist un ierakstot sndvol32.exe (vai iet garu ceļu caur accessories / izklaides .. utt), bet thats diezgan ABIT no hassle.
Es arī aprunāt savukārt apjomu nosaka, izmantojot manu runātāji kā savu runātāju strādāt ar datoru uzstādījumus un stuff.
Man ir screenshot, lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā tā strādāt:

http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg

Can anyone help me?
IVE meklēja un meklēja vecumu tagad un tā patiešām sāk bug me.

Pateicība!
Old Janvāris 19, 2008, 02:34
Donors Group

Vai jums ir pieejams XP CD? Jūs varētu darīt vietā pārinstalēt kas saglabātu visus Jūsu progs / iestatījumi.

Vai esat mēģinājis

sfc / scannow

lai redzētu, kas palīdz?

Old Janvāris 19, 2008, 10:30
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Vai jums ir pieejams XP CD? Jūs varētu darīt vietā pārinstalēt kas saglabātu visus Jūsu progs / iestatījumi.

Vai esat mēģinājis

sfc / scannow

lai redzētu, kas palīdz?
Diemžēl mana ir visas XP CD's, ka mēs izmantojām par manu mašīnu, un viņš dzīvo lasījumā (I live in Southend / Essex).

Sfc / scannow?
Kā man darīt?
Old Janvāris 20, 2008, 15:22
Donors Group

Jums nav nepieciešams pats CD, tikko kāds ir, kas ir pats versija (Home / Pro) un SP2 ja jums ir SP2.

Old Janvāris 21, 2008, 00:34
Loceklis

Es zinu =], tā tikai Nezinu kāds ar XP cd = [.

Kaut gan es dažus phonecalls.
Old Novembris 4, 2008, 12:37
New Member Group

Hi,,

Vai jums izdevās fiksēt skaņu jautājums?

IP, kas ir tieši tā pati problēma un IVE ir googling par pēdējo nedēļu risinājums, bet couldnt atrast nevienu: (

Es tikai konstatēja līdzīgu amatu risinājumu par MAC, bet im izmantojot XP ..
http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908

any ideas?
thanx
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.