![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ive wypróbowany wszystko dla tego jednego. Ale kilka dni temu miałem wirusa uszkodzony wielu. Exe, a niektóre jak Knocked out my dźwięku. Ale mam wiele możliwości, aby pomóc w wirusa fora i wirus został usunięty, ale dźwięk nadal pozostaje problemem. Moje objawy są ... Dźwięk podczas gier, należy użyć programu Windows Media Player i ogólny hałas komputera i rzeczy. Ale ja dont get żadnych dźwięków youtube i osadzony wideo. I dont również posiadać sprawną ikonę na pasku zadań, nawet jeśli zostały ustalone, aby go wyświetlić. Ive ponownie zainstalowane kodeki, sterowniki i inne rzeczy jak wtyczki flash i wciąż ... ikona dźwięku lub jakikolwiek dźwięk na youtube. Uzyskać dźwięk na inne rzeczy, które mogę zmienić głośność, przechodząc na start / uruchom i wpisując w sndvol32.exe (lub jadących na długą drogę poprzez akcesoria / rozrywki etc ..), ale dość thats abit z kłopotu. I cant również włączyć ciszej wykorzystując moje głośniki jak moje głośniki prac za pomocą komputera ustawienia i rzeczy. Mam zrzut ekranu, aby sprawdzić, czy wszystko jest w celu użycia go w pracy: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Czy ktoś może mi pomóc? Ive poszukiwane i szukaliśmy wieku i teraz naprawdę zaczyna mnie błąd. Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Czy masz dostęp do XP CD? Można zrobić w jedno miejsce ponowna które zachowania wszystkich progs / ustawienia. Czy próbowali sfc / scannow aby sprawdzić, czy pomaga?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Sfc / scannow? Jak miałbym to zrobić? |
|
| |||
| |||
| Nie trzeba tej samej płyty, po prostu, że jest ktoś w tej samej wersji (Home / Pro) oraz z dodatkiem SP2, jeśli masz SP2.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Wiem, =], tylko jej I dont znać nikogo z XP cd = [. Mimo że dokonuje pewnych phonecalls. |
|
| |||
| |||
| Hi, Pan udało się ustalić dźwięku problem? im mających identyczny problem i guglanie ive zostały w zeszłym tygodniu na rozwiązanie, ale couldnt znaleźć: ( I tylko znaleźć podobne stanowisko do rozwiązania, ale im MAC XP przy użyciu .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 jakieś pomysły? thanx |