![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ive încercat totul pentru asta.
Dar de câteva zile în urmă am avut un virus care deteriorat multe. Exe şi unele cum knocked meu sunet. Dar am o mulţime de ajutor în virus forumuri şi virusul a fost eliminat, dar sunetul rămâne încă o problemă. My simptome sunt ... Sunet când am juca jocuri, utilizaţi Windows Media Player şi general computer zgomote si alte chestii. Dar am primit nici un sunet dont pentru YouTube şi embedded video. I de asemenea dont au un sunet pictogramă în bara de sarcini, chiar dacă ei au fost stabilite pentru a-l apar. Ive reinstalat codecuri, driver-ele si alte chestii de genul flash plugin şi încă ... nici un sunet pictogramă sau orice sunet pe YouTube. M-am sunet pe alte lucruri şi nu pot modifica volumul prin deplasarea la start / run şi tastaţi în sndvol32.exe (sau mergi la drum lung prin accesorii / divertisment, etc ..), dar destul de thats abit de hassle. I cant rândul său, de asemenea, de volum în jos cu ajutorul meu ca vorbitori de vorbitori de munca mea, prin intermediul computerului setarile si alte chestii. Am o imagine, pentru a verifica dacă totul este în scopul de a lucra: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Poate cineva să mă ajute? Ive cautat si cautat de ani acum şi sa-adevăr a început să mă sâcâie. Mulţumesc! |
|
|
|||
|
|||
|
Aveti acces la un XP CD-ul? Ai putea face un loc în care ar putea reinstala păstra toate progs / setări.
Aţi încercat sfc / scannow , pentru a vedea dacă, care vă ajută?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sfc / scannow? Cum as face asta? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu aveţi nevoie de acelaşi CD, doar cineva care este de aceeaşi versiune (Home / Pro) SP2 şi dacă ai SP2.
|
|||
|
|||
|
Ştiu =], numai I dont sa stiu pe nimeni cu un CD XP = [.
Deşi I se face unele phonecalls. |
|
|
|||
|
|||
|
Salut,,
Aţi reuşit să se stabilească sunet problemă? im cu exact aceeaşi problemă şi ive fost googling de săptămâna trecută pentru o soluţie, dar couldnt găsi orice: ( Am găsit doar un post similar pentru o soluţie pe MAC, dar im utilizând XP .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 orice idei?? Thanx |