menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Lište, chýba zvuk / hlasitosť ikona

Reply

Thread Tools
Old 18 január 2008, 16:12
Člen Skupina

Default Lište, chýba zvuk / hlasitosť ikona

Ive vyskúšali všetko pre tento.
Ale pred pár dňami som mal nejaký vírus, aby poškodený veľa. Exe súbory a niektoré, ako vysunutiu môj zvuk.
Ale mám veľa pomohla vo fórach vírus a vírus bol odstránený, ale zvuk problém stále zostáva.

Moje príznaky sú ...

Zvuk, keď som hrať hry, používať Windows Media Player a všeobecné počítačové zvuky a tak.
Ale já dont mať žiadny zvuk na youtube a vstavané videá.
I dont tiež mať dobrú ikonu v lište, hoci jeho boli stanovené na to objaví.
Ive přeinstalování kodeky, ovládače a iné veci, ako je flash plugin a ešte ... žiadny zvuk ikonu alebo akýkoľvek zvuk na youtube.
Mám zvuk o iné veci a môžem meniť objem tým, že pôjdete na start / spustit a písať do sndvol32.exe (alebo ísť na dlhú cestu cez príslušenstvo / zábava atď ..), ale to je docela abit zo zmätkov.
Tiež som cant zase dole hlasitosť pomocou mojej reproduktory ako moju prácu cez reproduktory v počítači nastavenie, a tak.
Mám snímky, aby overil, že všetko je v poriadku, aby práca:

http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg

Môže mi niekto pomoct?
Ive hľadali a hľadali pre svoje starobe a teraz naozaj začína mi chyba.

Vďaka!
Old 19 január 2008, 02:34
Darcu Skupina

Máte prístup k XP CD? Dalo by sa robiť na mieste, ktorá by zachovala preinštalujete všetky vaše progs / nastavenia.

Už ste vyskúšali

sfc / scannow

aby ste videli, či to pomôže?

Old 19. januára 2008, 10:30
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Mike0001 View Post
Máte prístup k XP CD? Dalo by sa robiť na mieste, ktorá by zachovala preinštalujete všetky vaše progs / nastavenia.

Už ste vyskúšali

sfc / scannow

aby ste videli, či to pomôže?
Bohužiaľ, moje má všetky XP CD, ktoré sme použili na mojom stroji a žije v čítaní (žijem v Southend / Essex).

Sfc / scannow?
Ako to mám urobiť?
Old 20 január 2008, 15:22
Darcu Skupina

Nemusíte rovnakej CD, tak niekto to je rovnaké verzie (Home / Pro) SP2 a ak máte SP2.

Old 21 január 2008, 00:34
Člen Skupina

Já vím =], jej I dont vedieť len niekto s XP cd = [.

Hoci som sa urobiť nejaké phonecalls.
Old 4 novembra 2008, 12:37
Nový člen skupiny

Ahoj,

ste podarilo opraviť zvuk problém?

im majú presne rovnaký problém a bolo IVE googling za posledný týždeň za riešenie, ale couldnt nájsť: (

Já jen našiel podobný post pre riešenie na MAC, ale im pomocou XP ..
http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908

akékoľvek nápady?
thanx
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Zvukové ikona pryč a prevýšenia späť! Prosím pomôžte jefechico Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 6. júna 2009 14:51
Chýbajúce ovládanie hlasitosti icu222much Operačné systémy Windows 2 28. decembra 2008 21:23
Zmenou IE skratku ikonu zástupcu ikonu webovej stránky bristolspark Webových prehliadačov & FTP Klienti 10 12. októbra 2008 12:25
Unmountable zavádzacom zväzku Prosím pomôžte Britský letný čas Operačné systémy Windows 5 4. januára 2008 17:28
Ovládanie hlasitosti ikona chýba ploche! TheDellMan Všeobecné Software Chat 1 4. novembra 2007 16:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.