![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive vyskúšali všetko pre tento. Ale pred pár dňami som mal nejaký vírus, aby poškodený veľa. Exe súbory a niektoré, ako vysunutiu môj zvuk. Ale mám veľa pomohla vo fórach vírus a vírus bol odstránený, ale zvuk problém stále zostáva. Moje príznaky sú ... Zvuk, keď som hrať hry, používať Windows Media Player a všeobecné počítačové zvuky a tak. Ale já dont mať žiadny zvuk na youtube a vstavané videá. I dont tiež mať dobrú ikonu v lište, hoci jeho boli stanovené na to objaví. Ive přeinstalování kodeky, ovládače a iné veci, ako je flash plugin a ešte ... žiadny zvuk ikonu alebo akýkoľvek zvuk na youtube. Mám zvuk o iné veci a môžem meniť objem tým, že pôjdete na start / spustit a písať do sndvol32.exe (alebo ísť na dlhú cestu cez príslušenstvo / zábava atď ..), ale to je docela abit zo zmätkov. Tiež som cant zase dole hlasitosť pomocou mojej reproduktory ako moju prácu cez reproduktory v počítači nastavenie, a tak. Mám snímky, aby overil, že všetko je v poriadku, aby práca: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Môže mi niekto pomoct? Ive hľadali a hľadali pre svoje starobe a teraz naozaj začína mi chyba. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Máte prístup k XP CD? Dalo by sa robiť na mieste, ktorá by zachovala preinštalujete všetky vaše progs / nastavenia. Už ste vyskúšali sfc / scannow aby ste videli, či to pomôže?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Sfc / scannow? Ako to mám urobiť? |
|
| |||
| |||
| Nemusíte rovnakej CD, tak niekto to je rovnaké verzie (Home / Pro) SP2 a ak máte SP2.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Já vím =], jej I dont vedieť len niekto s XP cd = [. Hoci som sa urobiť nejaké phonecalls. |
|
| |||
| |||
| Ahoj, ste podarilo opraviť zvuk problém? im majú presne rovnaký problém a bolo IVE googling za posledný týždeň za riešenie, ale couldnt nájsť: ( Já jen našiel podobný post pre riešenie na MAC, ale im pomocou XP .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 akékoľvek nápady? thanx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zvukové ikona pryč a prevýšenia späť! Prosím pomôžte | jefechico | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 6. júna 2009 14:51 |
| Chýbajúce ovládanie hlasitosti | icu222much | Operačné systémy Windows | 2 | 28. decembra 2008 21:23 |
| Zmenou IE skratku ikonu zástupcu ikonu webovej stránky | bristolspark | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 10 | 12. októbra 2008 12:25 |
| Unmountable zavádzacom zväzku Prosím pomôžte | Britský letný čas | Operačné systémy Windows | 5 | 4. januára 2008 17:28 |
| Ovládanie hlasitosti ikona chýba ploche! | TheDellMan | Všeobecné Software Chat | 1 | 4. novembra 2007 16:20 |
| Thread Tools | |
| |