мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Таск бар, нестало звука / волуме ицон

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Мар 2008, 16:12
Мембер Гроуп

Default Таск бар, нестало звука / волуме ицон

Иве суђен је све за овај један.
Али, пре неколико дана сам имао вирус који оштећене многе. Ексе датотеке и неке како покуцао из мог звук.
Али имам пуно помоћи у вирус форуми и вирус је удаљен, али звук се проблем и даље остаје.

Моји симптоми су ...

Соунд кад играмо, користите Уиндоус Медиа Плаыер и опште рачунар буке и ствари.
Али ја донт добити било који звук на ыоутубе и Ембеддед видеос.
ЈА исто тако донт имати звук икону на траци задатака, чак и ако је постављена његова га имати се појављују.
Иве реинсталлед Цодец, возача и других ствари као што су фласх плугин-а и даље ... нема звука икону или било који звук на ыоутубе.
ЈА добити звук на друге ствари и не могу променити јачину тако да одете на старт / покренути и куцате у сндвол32.ексе (или иде на далек пут преко прибор / забаву .. итд), али тај прилично абит оф гњаважа.
И ја лицемјерје скретање јачине према доле користећи мој говорника као мој рад преко звучника на рачунару подешавања и остало.
Имам сцреенсхот како би проверили да је све у циљу да се рад:

хттп://с30.пхотобуцкет.цом/албумс/ц3...рент=Соунд.јпг

Може било ко помоћ мене?
Иве проницали и тражили доби сада и његове заиста почиње буг ме.

Хвала!
Old 19. Мар 2008, 02:34
Донаторска Група

Имате ли приступ на КСП ЦД? Могли бисте радити у једном месту наново који ће сачувати све ваше прогс / подешавања.

Јесте ли покушао

сфц / сцанноу

да види да ли помаже?

Old 19 јан 2008, 10:30
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Имате ли приступ на КСП ЦД? Могли бисте радити у једном месту наново који ће сачувати све ваше прогс / подешавања.

Јесте ли покушао

сфц / сцанноу

да види да ли помаже?
Нажалост, мој има све КСП ЦД-а које смо користили на мој машина и он живи у читању (И ливе ин Соутхенд / Ессекс).

Сфц / сцанноу?
Како бих то учинити?
Old 20. Мар 2008, 15:22
Донаторска Група

Не морате на исти ЦД, само је то било ко је иста верзија (Хоме / Про) и СП2 и ако сте СП2.

Old 21. Мар 2008, 00:34
Мембер Гроуп

Знам =], његова само ја донт кноткле било ко са КСП цд = [.

Иако ће неки пхонецаллс.
Old 4. Мар 2008, 12:37
Нови члан групе

Бок,

Јесте ли успели поправити звук проблем?

им имају исти проблем и иве био гооглинг за протекли викенд за неко решење, али цоулднт наћи: (

ја једини пронашао сличан пост за решење о МАЦ али им помоћу КСП ..
хттп://дисцуссионс.аппле.цом/тхреад....хреадИД=939908

било који идеја?
Тханкс
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Звук Икона отишао и лицемјерје добити назад! Плеасе хелп јефецхицо Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 6. јуна 2009 14:51
Недостаје Волуме Цонтрол ицу222муцх Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 28 децембар 2008 21:23
Промена ТЈ иконе пречица схортцут икону на уеб страници бристолспарк Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 10 12 октобар 2008 12:25
Унмоунтабле боот волуме Плеасе хелп Бритисх летње време Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 4 јануар 2008 17:28
Волуме Цонтрол ицон нестало из Десктоп! ТхеДеллМан Уопштено Софтуаре Цхат 1 4 новембар 2007 16:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц