![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве суђен је све за овај један. Али, пре неколико дана сам имао вирус који оштећене многе. Ексе датотеке и неке како покуцао из мог звук. Али имам пуно помоћи у вирус форуми и вирус је удаљен, али звук се проблем и даље остаје. Моји симптоми су ... Соунд кад играмо, користите Уиндоус Медиа Плаыер и опште рачунар буке и ствари. Али ја донт добити било који звук на ыоутубе и Ембеддед видеос. ЈА исто тако донт имати звук икону на траци задатака, чак и ако је постављена његова га имати се појављују. Иве реинсталлед Цодец, возача и других ствари као што су фласх плугин-а и даље ... нема звука икону или било који звук на ыоутубе. ЈА добити звук на друге ствари и не могу променити јачину тако да одете на старт / покренути и куцате у сндвол32.ексе (или иде на далек пут преко прибор / забаву .. итд), али тај прилично абит оф гњаважа. И ја лицемјерје скретање јачине према доле користећи мој говорника као мој рад преко звучника на рачунару подешавања и остало. Имам сцреенсхот како би проверили да је све у циљу да се рад: хттп://с30.пхотобуцкет.цом/албумс/ц3...рент=Соунд.јпг Може било ко помоћ мене? Иве проницали и тражили доби сада и његове заиста почиње буг ме. Хвала! |
|
| |||
| |||
| Имате ли приступ на КСП ЦД? Могли бисте радити у једном месту наново који ће сачувати све ваше прогс / подешавања. Јесте ли покушао сфц / сцанноу да види да ли помаже?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Сфц / сцанноу? Како бих то учинити? |
|
| |||
| |||
| Не морате на исти ЦД, само је то било ко је иста верзија (Хоме / Про) и СП2 и ако сте СП2.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Знам =], његова само ја донт кноткле било ко са КСП цд = [. Иако ће неки пхонецаллс. |
|
| |||
| |||
| Бок, Јесте ли успели поправити звук проблем? им имају исти проблем и иве био гооглинг за протекли викенд за неко решење, али цоулднт наћи: ( ја једини пронашао сличан пост за решење о МАЦ али им помоћу КСП .. хттп://дисцуссионс.аппле.цом/тхреад....хреадИД=939908 било који идеја? Тханкс |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Звук Икона отишао и лицемјерје добити назад! Плеасе хелп | јефецхицо | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 6. јуна 2009 14:51 |
| Недостаје Волуме Цонтрол | ицу222муцх | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 28 децембар 2008 21:23 |
| Промена ТЈ иконе пречица схортцут икону на уеб страници | бристолспарк | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 10 | 12 октобар 2008 12:25 |
| Унмоунтабле боот волуме Плеасе хелп | Бритисх летње време | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 4 јануар 2008 17:28 |
| Волуме Цонтрол ицон нестало из Десктоп! | ТхеДеллМан | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 4 новембар 2007 16:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |