![]() |
|
| |||
| |||
| Ive Bunu için her şeyi denedim. Ama birkaç gün önce bir virüs vardı bu zarar çok. Exe dosyalarını ve nasıl ses çıkışı knocked. Ama ben ve virüs forumlarda yardımcı bir sürü var virüs kaldırıldı, ancak ses sorunu hala devam etmektedir. Benim belirtileri vardır ... Ses zaman oyun kullanmak Windows Media Player ve genel bilgisayar sesler falan oynar. Ama ben ve katıştırılmış videolar YouTube için herhangi bir ses elde dont. Ayrıca dont rağmen, onun almak ayarlandı görev çubuğunda bir simge var görünür. Ive yeniden yüklenmesi codec, sürücüler ve diğer şeyler flaş eklenti ve hala ... ses simgesi veya YouTube'da herhangi bir ses. Başka bir şey ses almak ve başlatmak için / run ve sndvol32.exe yazmaya giderek seviyesini değiştirmek (veya aksesuarları ile uzun bir yol gidiyor / eğlence .. vb) ama zorluk ve Abit that. Ben de hoparlör bilgisayar ayarları ve malzeme ile iş olarak hoparlör kullanarak aşağı ses açmak cant. O herşeyi sırayla için çalışmak olduğunu doğrulamak için bir ekran görüntüsü var: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Kimse bana yardımcı olabilir misiniz? Ive arama ve yaş için şimdi aranır ve gerçekten hata bana. Başlıyor Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bir XP CD erişimi var mı? Yerle yeniden olan tüm progs / ayarları korumak da bir yapabilirsiniz. Size denedi sfc / scannow Eğer yardımcı olur görmek için?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
SFC / scannow? Nasıl yapayım? |
|
| |||
| |||
| Siz, sadece herkes o aynı sürüm (Home / Pro ise) aynı CD gerekmez ve SP2'yi SP2'de varsa.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ben biliyorum =], onun sadece I dont bir XP ile herkes biliyor CD = [. Her ne kadar bazı phonecalls yapacaktır. |
|
| |||
| |||
| Merhaba, bu ses sorunu gidermek için başarılı mı? Sohbet ve aynı sorunu olan son hafta için bir çözüm için Googling edilmiş ive fakat bulmak couldnt: ( Sadece MAC ama sohbet bir çözüm .. XP'de kullanmak için benzer bir yazı bulunamadı http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 herhangi bir fikir? dan |
![]() |
|
| Bookmarks |