менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Панелі завдань, відсутній звук / значок гучності

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 січня 2008, 16:12
Член групи

Default Панелі завдань, відсутній звук / значок гучності

Ive випробувала все для цього.
Але кілька днів тому я мав пошкоджених вірусом, який багато. EXE-файли і деякими яким вибив мій звук.
Але я отримав велику допомогу в вірус, форумах і був видалений вірус, але звук проблема все ще залишається.

Мої симптоми ...

Звук, коли я грати в ігри, використовувати Windows Media Player і загальний шум комп'ютера та інше.
Але я Dont отримати будь-який звук для YouTube і вбудовані відео.
Я також Не маєте звуку іконка в панелі задач, хоча його було встановити, щоб він з'явиться.
Ive перевстановити кодеки, драйвери та інші речі, як флеш-плагін, та все ж ... немає значка звуку або звук на YouTube.
Я отримую звук на інші речі, і я можу змінити гучність звуку, вибравши Пуск / Виконати і набравши в sndvol32.exe (або збираєтеся в довгий шлях через аксесуари / розваги .. і т.д.), але Thats досить ABIT утруднень.
Я також нахиляє гучність вниз за допомогою моїх виступали ораторів як моя робота через настройки комп'ютера та інше.
У мене є скріншот щоб переконатися, що все в порядку, для її роботи:

http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg

Чи можна мені допомогти?
Ive шукали і шукали віків тепер і його дійсно починають мене помилка.

Спасибо!
Old 19 січня 2008, 02:34
Донор групи

Чи маєте ви доступ до XP CD? Це можна зробити на місці перевстановити яка дозволить зберегти всі Ваші Progs / Settings.

Ви пробували

SFC / SCANNOW

щоб побачити, чи допоможе це?

Old 19 січня 2008, 10:30
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Чи маєте ви доступ до XP CD? Це можна зробити на місці перевстановити яка дозволить зберегти всі Ваші Progs / Settings.

Ви пробували

SFC / SCANNOW

щоб побачити, чи допоможе це?
На жаль, мій має всі XP CD, що ми використовували на моїй машині, а живе він у читанні (я живу в Southend / Ессекс).

Sfc / SCANNOW?
Як би мені це зробити?
Old 20 січня 2008, 15:22
Донор групи

Вам не потрібні ті ж компакт-диск, хто-небудь про те, що та ж версія (Home / Pro) і SP2, якщо у вас є SP2.

Old 21 січня 2008, 00:34
Член групи

Я знаю =], її просто я не знаю будь-якому XP CD = [.

Хоча я і повинна зробити деякі телефонні переговори.
Old 4 листопада 2008, 12:37
Нові члени групи

Привіт,,

Чи вдалося вам усунути звук питання?

Чат з точно такою ж проблемою і були Ive Googling за останній тиждень за рішення, але Couldnt знайти: (

Я тільки знайти аналогічну посаду для вирішення на Mac, але їм допомоги XP ..
http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908

будь-які ідеї?
Thanx
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Значок звуку пішов і косяк повернутися! Будь ласка, допоможіть jefechico Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 6 червня 2009 14:51
Відсутній регулятор гучності icu222much Операційні системи Windows 2 28 грудня 2008 21:23
Зміни IE ярлик на сайт ярлик bristolspark Веб-браузери & FTP-клієнти 10 12 жовтня 2008 12:25
Демонтується завантажувального томи PLEASE HELP британське літній час Операційні системи Windows 5 4 січня 2008 17:28
Регулятор гучності відсутній значок з робочого столу! TheDellMan General Software чат 1 4 листопада 2007 16:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.