![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ive випробувала все для цього. Але кілька днів тому я мав пошкоджених вірусом, який багато. EXE-файли і деякими яким вибив мій звук. Але я отримав велику допомогу в вірус, форумах і був видалений вірус, але звук проблема все ще залишається. Мої симптоми ... Звук, коли я грати в ігри, використовувати Windows Media Player і загальний шум комп'ютера та інше. Але я Dont отримати будь-який звук для YouTube і вбудовані відео. Я також Не маєте звуку іконка в панелі задач, хоча його було встановити, щоб він з'явиться. Ive перевстановити кодеки, драйвери та інші речі, як флеш-плагін, та все ж ... немає значка звуку або звук на YouTube. Я отримую звук на інші речі, і я можу змінити гучність звуку, вибравши Пуск / Виконати і набравши в sndvol32.exe (або збираєтеся в довгий шлях через аксесуари / розваги .. і т.д.), але Thats досить ABIT утруднень. Я також нахиляє гучність вниз за допомогою моїх виступали ораторів як моя робота через настройки комп'ютера та інше. У мене є скріншот щоб переконатися, що все в порядку, для її роботи: http://s30.photobucket.com/albums/c3...rent=Sound.jpg Чи можна мені допомогти? Ive шукали і шукали віків тепер і його дійсно починають мене помилка. Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Чи маєте ви доступ до XP CD? Це можна зробити на місці перевстановити яка дозволить зберегти всі Ваші Progs / Settings. Ви пробували SFC / SCANNOW щоб побачити, чи допоможе це?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Sfc / SCANNOW? Як би мені це зробити? |
|
| |||
| |||
| Вам не потрібні ті ж компакт-диск, хто-небудь про те, що та ж версія (Home / Pro) і SP2, якщо у вас є SP2.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я знаю =], її просто я не знаю будь-якому XP CD = [. Хоча я і повинна зробити деякі телефонні переговори. |
|
| |||
| |||
| Привіт,, Чи вдалося вам усунути звук питання? Чат з точно такою ж проблемою і були Ive Googling за останній тиждень за рішення, але Couldnt знайти: ( Я тільки знайти аналогічну посаду для вирішення на Mac, але їм допомоги XP .. http://discussions.apple.com/thread....hreadID=939908 будь-які ідеї? Thanx |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Значок звуку пішов і косяк повернутися! Будь ласка, допоможіть | jefechico | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 6 червня 2009 14:51 |
| Відсутній регулятор гучності | icu222much | Операційні системи Windows | 2 | 28 грудня 2008 21:23 |
| Зміни IE ярлик на сайт ярлик | bristolspark | Веб-браузери & FTP-клієнти | 10 | 12 жовтня 2008 12:25 |
| Демонтується завантажувального томи PLEASE HELP | британське літній час | Операційні системи Windows | 5 | 4 січня 2008 17:28 |
| Регулятор гучності відсутній значок з робочого столу! | TheDellMan | General Software чат | 1 | 4 листопада 2007 16:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |