![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм гледам за някои софтуер, който ви позволява да имате екрана на компютъра, че проекти, какво в този екран. Например кажа, ти беше на вашия работен плот, можете да играят на видео, от този компютър, като прогнозите към стената, докато използват компютъра за нещо друго. |
|
| |||
| |||
| Когато се свържете проектор, то трябва да попитам, ако искате да се дублира вашия работен плот, или са две отделни работни. В настройките на дисплея (ако сте задали за фон, скрийнсейвър т.н.), под проектор на имота, е "Разширяване ми работен плот към този монитор" отметката проверяват? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако имате графична карта NVidia тя идва с Nview софтуер, който е достъпен чрез контролния панел.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 23inch или две 19inch екрани? | pete21 | Графика на карти & Монитори | 5 | 21 Юли 2009 09:00 |
| Сините екрани и Lockups | степени DMB | Windows операционни системи | 0 | 22 май 2009 г. 12:52 |
| Сините екрани | RB211 | Общи Софтуер Чат | 15 | 31 Jan 2008 04:18 |
| Лаптоп за екрани | fireballs169 | Графика на карти & Монитори | 1 | 30 януари 2008 год. 05:53 |
| Моят екрани ЧЕРВЕН | m7md77 | Графика на карти & Монитори | 7 | 23rd май 2007 05:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |