![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem hledal nějaké software, který vám umožní mít na obrazovce počítače, aby projekty, co v této obrazovce. Například řekněme, byli jste na svém počítači, můžete přehrávat video z počítače, který promítá na stěnu, zatímco jste použili počítač na něco jiného. |
|
| |||
| |||
| Při připojení k projektoru, že by se měl ptát, zda chcete duplikovat ploše, nebo do dvou samostatných počítačů. V Nastavení displeje (kde lze nastavit tapetu, spořič obrazovky, atd.), na základě jeho vlastností projektoru, je "Rozšířit plochu i na tento můj monitoru" zaškrtávací zkontrolovat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte grafickou kartu Nvidia je dodáván s Nview software, který je dostupný prostřednictvím ovládacího panelu.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 23inch Dva nebo 19inch Uvádí? | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 21. července 2009 09:00 |
| Modré obrazovky a Lockups | dmb | Operační systémy Windows | 0 | 22. května 2009 12:52 |
| Blue Uvádí | RB211 | Obecné Software Chat | 15 | 31. leden 2008 04:18 |
| Laptop obrazovkách | fireballs169 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. ledna 2008 05:53 |
| Moje Uvádí RED | m7md77 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 23. května 2007 05:07 |
| Thread Nástroje | |
| |