![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| yeh хм Айв Опитах всички шофьори, които дойдоха с моя компютър и yeh ... alll да не се ... общ проблем? Какво би могло да е? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв компютър имаш M8 (M / B, процесора и т.н.) и какво о / и използвате? за повече информация, която предоставяте, толкова по-добре посъветва ни момчета от тук мога да ви дам
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие също може да опитате да потърсите в интернет страницата на производителите на PCI устройство и се види дали има някакви драйвери там за него. Въпреки това като redden137 каза, че owuld помогне, ако знаеше малко повече за вашия компютър.
| |||
| |||
| дънната платка е ASUS m3a AM2 +, DDR2 Памет 2x 1GB 1066 Hz CPU = phenom 2,2 GHz четворни XP SP3, Umm liteon DVD диск 4 HDD ... 2x 120 GB на 1x 320gb 1 х 500gb DONT знам какво друго мога да ти дам ох и IDE PCI карта, която аз имам инсталирани всички драйвери и работи BTW DONT така че мисля, че му GeForce 8400 256MB VID карти и 650 вата захранване coolermaster |
|
| |||
| |||
| Мисля, че наред с вашия XP опитайте щракнете върху Старт, щракнете върху контролния панел (в класически изглед) клик система, щракнете върху раздела хардуера, тогава Device Manager, списък трябва да се появи M8 всякакви списък, които са в жълто? от тях |
|
| |||
| |||
| yeh "неизвестен PCI устройство" |
|
| |||
| |||
| Опитайте правото щракнете върху непознато устройство и щракнете върху Update Driver в коя категория е неизвестно устройство M8? |
|
| |||
| |||
| "Други устройства" |
|
| |||
| |||
| Поставете компактдиска в дънната платка кликнете направо от неизвестното устройство и щракнете върху Update Driver кликнете за да не се случва интернет натиснете напред |
|
| |||
| |||
| Аз съм правил това b4 но аз ще опитам още един път yeh didn't мотика anyhint нагоре Мисля, че това е проблем, защото SP3 Айв никога не са това да се случи b4 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Модем (COM4) в употреба от Неизвестен Софтуер / устройство) | Davida50000 | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 12 Юли 2009 12:09 |
| "Рестартирайте или изберете правилното устройство или поставете начално зареждане медиите за устройство" | gramble | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 юни 2009 23:28 |
| USB устройство не се разпознава ... Какво USB устройство? | Haun | Windows операционни системи | 3 | 19 Feb 2009 18:08 |
| Неизвестен CPU Фен | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 28 Окт 2007 09:19 |
| USB флаш устройство неизвестно устройство | bongahead | Дискове & сменяемите носители | 6 | 30 март 2007 22:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |