![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| yeh um IVE vyzkoušeli všechny ovladače, které se stalo s mým počítačem a yeh ... alll bezvýsledně ... Společný problém? co by to mohlo být? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co máš ks M8 (m / b, cpu, atd.) a co o / s používáte? více info vám poskytnou lepší kluci od nás poradit, zde vám
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete také zkusit hledat na stránkách výrobce zařízení PCI a zjistit, jestli existují ovladače pro tam je. Avšak stejně jako redden137 řekl, že owuld pomoc, pokud bychom věděli trochu více informací o vašem počítači.
| |||
| |||
| deska je asus m3a AM2 +, DDR2 paměti 2x 1 GB 1066 Hz cpu = phenom 2,2 GHz Quad XP SP3, Umm liteon DVD 4 hdd ... 2x 120 GB na 1x 320gb 1 x 500 gb dont vědět, co ještě můžu dát ya oh a ide pci karta, která Nainstaloval jsem všechny ovladače a funguje tak i dont btw myslím, že jeho GeForce 8400 256megabajt vid karty a 650 Watt napájecí coolermaster |
|
| |||
| |||
| jo myslím, že vaše použití xp vyzkoušet kliknutím na Start, klepněte na položku Ovládací panely (klasické zobrazení) klikněte na systém, klikněte na kartu Hardware, pak správce zařízení, jejichž seznam by se měl objevit na seznamu žádné M8, které mají žlutou? jimi |
|
| |||
| |||
| yeh "neznámého pci zařízení" |
|
| |||
| |||
| Zkuste kliknutí pravým tlačítkem na neznámého zařízení a klikněte na tlačítko Aktualizovat ovladač do které kategorie je neznámé zařízení M8? |
|
| |||
| |||
| "jinými prostředky" |
|
| |||
| |||
| Položte desku na cd klikněte vpravo na neznámého zařízení a klikněte na tlačítko aktualizovat ovladače klepnutím na tlačítko Ne, aby se na internet poté klepněte na tlačítko Další |
|
| |||
| |||
| Já jsem to učinil b4 ale i ll zkusit ještě jednou yeh didnt vyzvednout anyhint nahoru Myslím, že to je problém sp3 cos IVE nikdy to stalo b4 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modem (COM4) používá Neznámý Software / zařízení) | Davida50000 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 12. Červenec 2009 12:09 |
| "Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" | gramble | Obecné Software Chat | 1 | 8 června 2009 23:28 |
| USB Device nezná ... Co USB zařízení? | Haun | Operační systémy Windows | 3 | 19. únor 2009 18:08 |
| Neznámé CPU Fan | Blazing933 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 28. října 2007 09:19 |
| USB flash disk neznámé zařízení | bongahead | Drives & Removable Media | 6 | 30. března 2007 22:26 |
| Thread Nástroje | |
| |