![]() |
|
|
|||
|
|||
|
um yeh IVE TRIED όλα τα προγράμματα οδήγησης που ήρθε με τον υπολογιστή μου και yeh ... alll δεν μπορεί να ... κοινό πρόβλημα; τι θα μπορούσε να είναι;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Τι pc έχεις M8 (m / b, cpu, κτλ) και τι o / s που χρησιμοποιούν; οι περισσότερες πληροφορίες σας παρέχει τις καλύτερες συμβουλές μας παιδιά από εδώ μπορεί να σας δώσει
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την εξέταση των κατασκευαστών ιστοσελίδα του PCI συσκευή και να δει αν υπάρχουν οδηγοί από εκεί για αυτό. Ωστόσο redden137 όπως είπε, θα βοηθήσει owuld αν γνωρίζαμε λίγο περισσότερο σχετικά με τον υπολογιστή σας.
|
|||
|
|||
|
είναι μια μητρική πλακέτα ASUS m3a AM2 +,
DDR2 mem 2x 1gb 1066 Hz cpu phenom = 2,2 GHz quad XP SP3, umm liteon dvd drive 4 hdd ... 2x 120 GB του 1x 320GB 1 x 500GB dont ξέρει τι άλλο μπορώ να δώσω ya Ω και ένα ide pci κάρτα που έχω εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα οδήγησης και εργάζεται τόσο BTW i dont πιστεύουν ότι το GeForce 8400 256MB κάρτα vid και 650 watt τροφοδοτικό coolermaster |
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει, νομίζω ότι σας χρησιμοποιώντας XP κάντε κλικ για ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί του πίνακα ελέγχου, (σε κλασική προβολή) κάντε κλικ στο σύστημα, κάντε κλικ στην καρτέλα υλικό, στη συνέχεια, Device Manager, θα πρέπει να εμφανιστεί μια λίστα M8 για κάθε κατάλογο που έχουν ένα κίτρινο; από τους
|
|
|
|||
|
|||
|
yeh "άγνωστη συσκευή PCI"
|
|
|
|||
|
|||
|
Δοκιμάστε δεξί κλικ για την άγνωστη συσκευή και κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης
σε ποια κατηγορία είναι η άγνωστη συσκευή M8; |
|
|
|||
|
|||
|
"άλλες διατάξεις"
|
|
|
|||
|
|||
|
Βάλτε τη μητρική πλακέτα cd κάντε κλικ στο δικαίωμα για την άγνωστη συσκευή και κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης δεν κάντε κλικ εδώ για να Διαδίκτυο, στη συνέχεια κάντε κλικ στο επόμενο
|
|
|
|||
|
|||
|
i έκανες αυτό β4
I ll αλλά δοκιμάστε μια φορά yeh didn't pick up anyhint Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα SP3 cos IVE ποτέ δεν είχε συμβεί αυτό β4 |