![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
yeh um ive pokušao svi vozači koji ste dobili sa svojim računalom i yeh ... alll bez pomoći ... zajedničkih problema? što bi moglo biti?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Što imaš pc m8 (m / b, CPU, itd), a što o / e koristite? za detaljnije vam dati bolje savjetovati nas dečki odavde vam može dati
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Možete probati obličje at proizvođači stranice PCI uređaja i vidjeti ako ima bilo kakvih drivera na postoji za njega. Međutim redden137 kao što je rekao, ona owuld pomoć ako smo znali nešto više o vašem računalu.
|
|||
|
|||
|
matična ploča je ASUS m3a AM2 +
DDR2 mem 2x 1GB 1066 Hz Procesor = 2,2 GHz Quad phenom XP SP3, Umm liteon DVD pogon 4 hdd ... 2x 120 GB-a 1x 320gb 1 x 500gb dont znati što drugo ja mogu dati ya oh i IDE PCI kartice koje imam instalirane sve drivere i radi btw tako ja dont misliti da svojim geforce 8400 256MB kartice Vid i 650 Watt napajanje coolermaster |
|
|
|||
|
|||
|
ok mislim da koristite vaš XP pokušate klikom na početak, kliknite Upravljačka ploča, (u klasični prikaz) kliknite sustava, kliknite karticu hardver, a zatim Device Manager, popis će se pojaviti na bilo kojem m8 popisa koji imaju žute? im
|
|
|
|||
|
|||
|
yeh "unknown PCI device"
|
|
|
|||
|
|||
|
Probaj desni klik na nepoznati uređaj i kliknite update driver
područja u kojima je nepoznati uređaj m8? |
|
|
|||
|
|||
|
"drugim uređajima"
|
|
|
|||
|
|||
|
Stavite cd u matičnoj ploči kliknite desno na nepoznat uređaj i kliknite na update driver klikni da ne ide na internet, a onda kliknite sljedeći
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam to učinio B4
ali ja ll pokušajte još jednom yeh nije motika gore anyhint Mislim da je ovo sp3 problem cos Ive nikada imao taj dogoditi B4 |