![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| yeh um ive próbált minden a vezetők, hogy eljött az én pc és yeh ... alll mindhiába ... közös probléma? Mi lehet ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi db van m8 (m / b, cpu, stb), és milyen o / s akkor használ? További információ az Ön által nyújtott jobb tanácsokkal nekünk srácok innen adhatok
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön is próbálja néztem a gyártó honlapján, a PCI eszköz, és ha vannak járművezetők ott is. Azonban, mint redden137 mondta, hogy owuld segítene, ha tudnánk egy kicsit többet a számítógépen.
| |||
| |||
| az alaplap egy asus m3a AM2 + DDR2 mem 2x 1GB 1066 Hz CPU = 2,2 GHz-es négymagos jelenség XP SP3 Umm liteon dvd meghajtó 4 HDD ... 2x 120 GB's 1x 320GB 1 x 500GB dont know what else i adhat ya Ó, és IDE PCI kártya van telepítve az összes illesztőprogram és működik btw tehát én dont gondol annak, hogy GeForce 8400 256MB vid kártya és 650 wattos tápegység coolermaster |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, rendben van az Ön segítségével próbálja xp kattintva indul el, kattintson a Vezérlőpult (klasszikus nézet) kattintson a rendszert, kattintson a Hardver fülre, majd az Eszközkezelő, egy lista jelenik meg m8 olyan lista, amely a sárga? általuk |
|
| |||
| |||
| yeh "ismeretlen pci device" |
|
| |||
| |||
| Próbáld jobb kattintással az ismeretlen eszközt, és kattintson a Frissítés melyhez az ismeretlen eszközt m8? |
|
| |||
| |||
| az "egyéb eszközök" |
|
| |||
| |||
| Tegye a alaplap cd kattintson jogot az ismeretlen eszközt, és kattintson a Frissítés kattintson nem megy, hogy az interneten, majd kattintson |
|
| |||
| |||
| Én már ezt b4 de ll próbáld még egyszer yeh didnt anyhint pick up Azt hiszem, ez egy sp3 probléma cos ive sohasem történt b4 |